GRATULERER! 4 av våre samarbeidspartnere tok med seg hele 5 Heddapriser i årets konkurranse!

Publisert

Heddadagene, som er hele Norges teaterfestival, gikk av stabelen 10. – 16. juni 2024. Festivalen samler et bredt spekter av scenekunst fra hele landet til en uke med forestillinger, bransjeprogram og sosiale arrangementer i Oslo. Det var søndag 16. juni at Heddaprisene ble delt ut av Norsk Teater- og orkesterforening for 26. gang under en spennende prisseremoni i en fullsatt sal på Oslo Nye Teater.

Se nominasjonene her

Eventim er veldig stolte over å kunne gratulere 4 av våre gode INHOUSE samarbeidspartnere med deres imponerende 5 seire av Heddaprisen 2024! Deres enestående innsats og hardt arbeid innen scenekunst har blitt anerkjent på den mest prestisjefulle arenaen i Norge.

Vi vil gjerne få presentere våre partnere og deres 5 gjeve priser:

 • *Beste sceneprestasjon – Dans
  – ”My song” av Tendai Makurumbandi,  Co-produksjon av Operaen i Kristiansund og In2IT International Dance Festival and CODA Oslo International Dance Festival
 • *Beste Sceneprestasjon – Musikkteater
  – Aleksandr Shishkin-Hokusai til «Kongsemnene» Trøndelag Teater
 • *Beste Sceneprestasjon – Musikkteater
  – Kjersti Elvik i «Shockheaded Peter» DNS
 • *Beste Musikkteaterforestilling
  – “Shockheaded Peter” av DNS
 • *Beste Audiovisuell Design
  – Riksteatret i samarbeid med Teatret Vårt og Hålogaland Teater for «Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr»

Igjen, gratulerer så mye! Vi ønsker dere alle en velfortjent sommerferie, og vi ser frem å ta fatt på kommende sesong med dere til høsten.

Hilsen alle oss i Eventim.

****

Ønsker du å komme i gang med billettsalget ditt, utforske muligheter med ny leverandør, eller rett og slett kun har noen spørsmål du ønsker svar på, hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med oss så kommer vi raskt tilbake til deg.

Skrevet av
Tove Lysne