Billetlugen (Eventim Danmark) hjelper Tivoli med å skape trygghet i forbindelse med Fredagsrock

Publisert

I våres kom den ukentlige Fredagsrock tilbake igjen i Tivoli København og kunne presentere et spennende program spekket med både internasjonale og danske stjerner. Allerede ved de første konsertene ble Tivoli møtt av en enorm interesse for å oppleve konsertene på Plenen.

Med den store interessen for Fredagsrocken dannet det seg også lange køer ved inngangene. Det oppsto dermed et behov for å sikre kontrollert tilgang for publikum for at fredagskvelden i Tivoli fortsatt skal være en trygg og god opplevelse for alle parkens gjester, både publikum til Fredagsrock og de andre gjestene i parken. Tivoli tok derfor kontakt med Billetlugen (Eventim Danmark) som står bak billettsystemet i Tivoli, for å høre om de sammen kunne utvikle en god løsning for inngang til parken.

På kort tid utviklet Billetlugen i tett samarbeid med Tivoli en Timeslot-løsning med plassreservasjon. Løsningen gjør det mulig for publikum å reservere plass til Fredagsrock-konsertene hvor du spesifiserer tidsintervallet for din ankonst til Tivoli. Setereservasjonene kan aktiveres i tilfeller der det forventes en særlig stor publikumsinteresse. På denne måten sikres en kontrollert tilstrømming av publikum og gode opplevelser for både parkens gjester og for de ansatte.

Tivoli’s kommersielle direktør, Niels Folmann, er svært fornøyd med samarbeidet og sier;

Vi trengte å få utviklet en rask løsning som både enkelt kunne kommuniseres ut til våre gjester, samtidig som den måtte fungere godt rent teknisk. Dette lyktes vi med, og vi er svært fornøyde med oppsettet og erfaringene vi har høstet siden lanseringen.

Reservasjonsløsningen fra Billetlugen er vist i Tivoli sin egen profil for å sikre en enkel og brukervennlig ordreflyt. I itllegg til timeslot-løsningen stilte Billetlugen også med mannskap og ekstrautstyr til adgangskontrollen for å bidra til å sikre gode oppleverser for Fredagsrocken i Tivoli.

Skrevet av:

Signe Kogut
Marketing Coordinator

Billetlugen.dk Eventim.no Eventim.se