SpeedwayLigaen og Billetlugen, våre kollegaer i Danmark, på banen med nytt samarbeid

Stor glede hos våre danske kollegaer i Billetlugen som har inngått samarbeid med SpeedwayLigaen – den beste danske serien innen speedwaysporten. Billetlugen skal bidra aktivt både med billettsalg og med markedsføring, og begge parter har store forventninger til samarbeidet.

Jørgen Bitsch, formann i SpeedwayLigaens styre er svært fornøyd med det avtalen og uttaler;

Vi gleder oss veldig til et samarbeid med Billetlugen og ser store muligheter i å ha dem som billettpartner. Vi har en ambisjon om å gjøre SpeedwayLigaen bedre kjent blandt det danske folk, og dermed trekke nye tilskuere til klubbene for å oppleve sporten. Det er nettopp dette Billetlugen kan støtte, og han fortsetter: Etter noen sesonger preget av koronarestriksjoner er vi klare til å bygge opp igjen. Vi gleder oss til å spre budskapet om SpeedwayLigaen i samarbeid med Billetlugen, og vi har så vidt berørt overflaten. Nå er vi i gang!

Også hos Billetlugen ser man frem til samarbeidet.

Vi er meget stolte over at SpeedwayLigaen har valgt Billetlugen som samarbeidspartner for billettsalg og markedsføring. Billetlugen har allerede god erfaring med speeswaysporten, og vi ser frem til å bygge videre på sammen med alle klubbene i den danske speedwayliga. Gjennom et aktivt og sterkt partnerskap sammen med ligaens klubber ønsker vi å hjelpe til med å løfte både publikumsinterressen og de kommersielle muligheter innen speedwaysporten.

Jens B. Arnesen, Adm. direktør for Billetlugen

SpeedwayLigaen kjøres fra april til september, og åtte ligaklubber deltar i den heseblesende kampen om gullet. Denne sesongen er det ekstraordinært mange sterke førere med, så publikum får en rikelig anledning til å oppleve danske og internasjonale speedwaystjerner på nært hold i de spennende racene.

Billetter til speedwayligaen kan kjøpes her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.