Nå er det mulig å dele kjøpte billetter med familie og venner med EVENTIM.Light!

Publisert

Nyhet! Nå er det mulig å dele kjøpte billetter med familie og venner med EVENTIM.Light!

De aller fleste kjøper billetter til seg selv sammen med venner / familie når de kjøper billetter til et arrangement. Når arrangementet nærmer seg, så kommer spørsmålet – hvordan skal jeg dele billettene mine? Det er ikke alltid slik at man ankommer spillestedet samtidig, kanskje noen har blitt forsinket. Nå finnes det en enkel løsning i EVENTIM.Light!

Hva er mobilbillettdeling og hvordan fungerer det?

Billettdeling lar deg raskt og enkelt dele individuelle digitale billetter til et arrangement med familie eller venner. Billettdeling er integrert på ordrebekreftelsen som du ser umiddelbart på skjermen etter du har kjøpt dine billetter. Det er ikke noe krav til innlogging e.l. for å dele billettene, og det kan gjøres per billett.

Vil du vite mer om Light? Les mer her!

Etter du har kjøpt billettene, kan du klikke på “Lagre/del billett” på skjermen for å dele billettene med en gang.

Det er bare å skrive inn navnet på den man ønsker å dele billetten med, for så å velge ønsket delingsmetode tilgjengelig på din enhet. Det kan være ditt e-post program, Facebook, SMS, What’s app, m.m. Tilgjengelige delingsmetoder vil være avhengige av hvilken enhet man bruker når man kjøper billettene.

Du vil tydelig se hvem du har delt billetten med på skjermen etter billetten har blitt delt.

Billettdeling er også mulig via ordrebekreftelsen du får via e-post. Det er bare å velge “Lagre billetter” på odrebekreftelsen, velge de aktuelle billettene, og dele billettene på samme måte. Her kan du også se hvis du har delt billettene fra før, slik at du alltid har en god oversikt.

Les mer om Express Checkout her!

Kan jeg lagre mine billetter på min telefon?

Ønsker du å lagre billetten din på din telefon, er det selvsagt ingen problem. Det er igjen bare å klikke på “Lagre/del billett” og legge til billetten i din Apple eller Google Wallet.

Det blir ikke enklere!

Registrer deg gratis i dag. Hvis du har spørsmål eller ønsker en demo, kan du gjerne kontakte oss!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.
Eventim Norge AS