Ed Sheeran kommer til Ullevaal Stadion i juli 2025!

Publisert

Det er en glede å kunne annonsere at selveste Ed Sheeran kommer til Oslo juli 2025!

En intimkonsert i megaformat

Ed Sheeran har vært på turnè i to år med Mathematics Tour, og nå er vi så heldige at vi skal få oppleve konserten her på Ullevaal Stadion neste sommer! Han besøkte Stavernfestivalen i juli i år, men det er hele 13 år siden han sist besøkte Oslo med konsert på Rockefeller. Bare å glede seg!

“Å få muligheten til å presentere hans første konsert i Oslo på 13 år er en stor ære og en minst like stor glede” sier arrangørene Stian Pride og Tim Salvesen i FKP Scorpio.

VG: Ed Sheeran til Ullevaal Stadion

Høyere sikkerhet med kun digitale billetter via EVENTIM.Pass

Alle billetter til Ed Sheeran leveres via Eventim.PASS. Dette er digitale billetter som er tilgjengelige kun via Eventim Norge-appen. Digitale billetter gir billettkjøperen en mye høyere sikkerhet enn papirbilletter da de er vanskeligere å kopiere. Ed Sheeran har selv vært med på å påvirke denne billettløsningen for å sikre at billettkjøpere ikke kjøper falske eller dyrere billetter på svartebørs. Det vil ikke være mulig å printe eller lagre billetten som PDF, det er kun en enkel og rask tilgang til billetten i Eventim Norge-appen.

Les mer om EVENTIM.Pass her

Kun videresalg av billetter via fanSALE

For å unngå billettsvindel vil det kun være mulig å videreselge billetter gjennom Eventim sin videresalgsplattform fanSALE, som er arrangementets eneste og offisielle videresalgsplattform. For å unngå billettsvindel vil det ikke være mulig å videreselge billetter via f.eks. finn.no, Facebook Marketplace eller direkte til annen person. Man kan kun selge billetter til pålydende pris inkl. gebyrer eller til en lavere pris. Det vil sendes ut informasjon om hvordan man kan videreselge billetter når denne funksjonen aktiveres i appen.

Les mer om fanSALE her

Billetter i salg fra onsdag 10. juli kl. 09 kun via eventim.no!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.