Eventim utvikler løsninger som hjelper fans å kjøpe og selge billetter helt trygt og lovlig!

Publisert

Eventim er i førersetet med å bidra til å bekjempe ulovlig svartebørssalg og utfordringene rundt falske billetter. Først lanserte vi fanSALE i 2020, der brukere enkelt og trygt kan kjøpe og videreselge billetter. Så lanserte vi EVENTIM.Pass i januar 2024, en 100% digital app-billett som er utviklet nettopp for å eliminere svindel og for å forbedre sikkerheten.

En digital billett som er både svindelsikker og robotsikker

EVENTIM.Pass er en digital billett som kun er tilgjengelig gjennom Eventim-appen og som er både svindelsikker og robotsikker. Billetten kan ikke kopieres eller videresendes utenfor appen, og selve QR-koden er ikke synlig før kort tid innen arrangementet. Hvis fans ønsker å overføre eller videreselge billettene sine, kan dette kun gjøres i app’en, hvor både billettoverføring og fanSALE er integrert og 100% trygt.

Les mer om EVENTIM.Pass her

Ekte billetter, ekte priser, ekte mennesker, fordi vi er fan av fans!

Med fanSALE kan man både videreselge og kjøpe billetter til pålydende pris og samtidig være 100 prosent sikker på at man både overholder loven og faktisk får ekte og gyldige billetter til arrangementet man ønsker å delta på. Alle Eventim-billetter kan identifiseres gjennom den unike strekkoden og verifiseres som ekte billetter. Vi garanterer at billettkjøperen mottar kvittering for billettene. Først når kjøperen har mottatt billettene, blir kjøpesummen utbetalt til selgeren.

Les mer om fanSALE her

EVENTIM.Pass og fanSALE brukes til Ed Sheeran på Ullevaal Stadion

Ed Sheeran kommer til Ullevaal Stadion 26. juli 2025. Alle billetter til konserten på Ullevaal Stadion er digitale og er kun tilgjengelige via Eventim Norge-appen. Eventim.PASS har blitt valgt som leveringsmetode fordi det gir en høyere grad av sikkerhet sammenlignet med tradisjonelle papirbilletter. De er vanskeligere å kopiere og manipulere, noe som reduserer risikoen for forfalskning og videresalg av ugyldige billetter. Ed Sheeran har selv vært med på å påvirke denne billettløsningen for å sikre at fans ikke kjøper falske og dyre billetter på svartebørs. Hvis fans ønsker å videreselge sine billetter, kan dette kun gjøres via fanSALE.

Kjøp billetter her

*****

Med både EVENTIM.Pass og fanSALE bidrar Eventim med et viktig skritt i kampen mot organisert svartebørshandel og videresalg av billetter til overpris. Disse gir både arrangører, billettkjøpere og artister fantastiske verktøy som er vinn vinn for alle parter. 

Nysgjerrig på hvordan EVENTIM.Pass, fanSALE og Eventim kan hjelpe deg som arrangør? Ta kontakt for en uforpliktende prat da vel!