Eventim Norge er nyeste medlem i Arena Oslo

«Arena»-klyngen som har som formål å drive frem innovative løsninger for reiseliv- og eventnæring i Oslo har nå Eventim Norge med på laget.

Visjonen til Arena Oslo er å bli en anerkjent og innovativ forening som skaper grunnlag for arrangementsopplevelser i verdensklasse sammen med klyngens medlemmer og posisjonerer Oslo som en smart og ledende arrangementsby internasjonalt. Eventim Norge er nå en av 39 andre medlemmer fra et bredt spekter av bransjen.

Tormod J. L. Olsen, daglig leder for Arena Oslo, sier følgende om det nye medlemskapet:

«Vi er veldig glad for å ha Eventim som nytt medlem i Arena Oslo. De har solgt billetter til noen av verdens mest profilerte arrangementer, bl.a. Vinter OL i Sotsji og OL i Rio. De har en unik kompetanse som vi tror vil bidra til å posisjonere Oslo som en ledende arrangementsby internasjonalt, og vi er glad for å ha dem med på laget.»

Administrerende Direktør i Eventim Norge, Marcia Titley, følger opp med «Eventim er svært glade for å nå være medlem av en klynge som jobber for utvikling og innovasjon i eventnæringen. Som Europas største billettselskap med aktiviteter i 25 land har vi en unik mulighet til å være med på å løfte Oslos arrangement til et internasjonalt marked.»

Om Arena Oslo:

Arena Oslo er en medlemsbasert stiftelse etablert 12. desember 2017 med eneste formål å realisere Arena Prosjektet, Arena Oslo — the smart event city, på vegne av medlemmene og eieren.

Arena Oslo består ved oppstart av totalt 38 partnere likestilte, som alle har signert en forpliktende avtale om deltakelse i klyngen. 31 nærings- og kulturorganisasjoner, seks FOU partnere og Oslo kommune. Styringsgruppen og klyngeledelsen er den drivende kraften i klyngen. Partnerne sin innsats og engasjement er likevel helt avgjørende for realisering og gjennomføring av oppdraget til Arena Oslo.

Arena Oslo er en «Arena»-klynge og del av Norwegian Cluster of Expertise-programmet. Klyngen mottar grunnfinansiering fra SIVA, Forskningsrådet og Innovasjon Norge.

Om Eventim Norge:

Eventim Norge er en del av CTS Eventim, Europas markedsleder innen billettering. Hvert år formidles det mer enn 250 millioner billetter til mer enn 200.000 arrangementer gjennom våre systemer. Eventim tilbyr moderne og helhetlige billettløsninger – alt fra billettsystemer til systemer som håndterer salgsanalyser og kundeinnsikt, digital markedsføring og salgskanaler samt adgangskontrollsystemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.