Eventim og Stay22 samarbeider for å tilby overnattinger til billettkjøpere

Eventim Skandinavia har inngått samarbeid med Stay22 for å gjøre det enklere for billettkjøpere å bestille overnatting i forbindelse med billettkjøp.

Beliggenhet er en top-prioritet for arrangementsdeltakere som ønsker å bestille et overnattingssted innen gangavstand til arrangementet. Pris på losji er også viktig for deltakerne, spesielt etter at de allerede har brukt penger på arrangementsbilletten. Gjennom samarbeidet med Stay 22, vil det nå være mulig for billettkjøpere å søke blant ledige overnattingssteder som hotell, utleie og Airbnb, og spare både tid og penger.

Vi er veldig glad at vi nå kan tilby Stay22 løsningen til våre kunder. Ved å legge inn overnattingsløsningen på Eventims nettside, forbedrer vi våre kunders bestillingsprosess ved å levere en effektiv overnattingsløsning akkurat når de trenger det.

Marcia Titley, Adm. Dir. Eventim Norge AS

Hvordan fungerer Stay22

Stay22 er en stedsbasert interaktiv kartløsning som forenkler reisebestillingen for billettkjøperen ved å vise overnatting til lavest tilgjengelig pris, og har både Airbnb, utleie og hotellalternativer. Stay22 kartet er integrert flere steder i kjøpsprosessen på eventim.no og kan vise bl.a. pendletid til spillestedet og annen lokal informasjon. Billettkjøpere kan sortere både på pris og stjerneklassifisering, og kartet kan også vise ulike interesseområder som restauranter, severdigheter, uteliv og shopping. Med responsivt design, vil kartet og tjenesten fungerer på alle type enheter, bl.a. mobiltelefoner og tablets.

Jeg er veldig glad for å kunngjøre Stay22s siste partnerskap med Eventim Scandinavia, som inkluderer Eventim Norge, Eventim Sverige og Billetlugen (Danmark). Vi planlegger alle sammen for årets etterlengtede gjenåpning og jobber med hvordan vi kan hjelpe fans til å oppleve live-arrangement igjen. Dette er grunnen til at vi er så fornøyde at vi nå er klare til å bidra til dette ved å hjelpe Eventims fans med å finne de beste #overnattingsalternativer i nærheten av arrangementet deres!

Lucas Boutahar, Business Development Manager

Om Stay22

Basert i Montreal, Canada, tilbyr techselskapet Stay22 den eneste kartløsningen på markedet som viser både Airbnb og hotell side om side og har dermed det største utvalget i bransjen. Billettkjøpere vil få tilgang til de laveste prisene på over 35 millioner bestillbare overnattingssteder i over 220 land og territorier.

Les mer om Stay22

******

Ønsker du å vite mer om Stay22 eller andre muligheter hos Eventim, ta gjerne kontakt!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.