Få fart på billettsalget med Eventim Byrå

Publisert

Vi i Eventim brenner for å selge billetter, faktisk er vi eksperter på det!

Vi har vårt eget digitale byrå hvor vi bruker de beste verktøyene til å markedsføre og selge billetter til våre kunders arrangementer. Vi er Eventim byrå, og i motsetning til mange andre markedsføringsbyråer er vi utelukkende speslialister på billettsalg og hele kundereisen, fra oppdagelse til gjennomført billettkjøp. Vi kan derfor tilby en komplett markedsføringsløsning for alle typer arrangement, og hjelper deg med å nå dine mål!

Les mer om Eventim’s billettløsninger her

Skreddersydde markedsløsninger for ditt arrangement

Et suksessfullt billettsalg skyldes som oftest en grundig og tilrettelagt markedsføring. Hos Eventim Byrå tilbyr vi skreddersydde løsninger til ditt arrangement. Vi har unik kunnskap om billettmarkedet og -kjøperne kombinert med mangeårig erfaring i digital markedsføring.

Vi lager og gjennomfører markedsføringskampanjer på tvers av sosiale medier og digitale plattformer, slik at du får den optimale markedsføringsmiksen. Vi kan bl.a. bistå med:

* SoMe-kampanjer på Facebook, Instagram og TikTok
* Programmatisk Display-annonsering via Google
* Søkeordsannonsering
* Annonsering på eksterne medier – både print og digitalt
* Og mye, mye mer.

Nå den rette målgruppen og se resultatene

Eventim Byrå vet mer om dine billettkjøpere enn noen andre. Vi har en solid dybdeinnsikt og et omfattende datagrunnlag på de norske billettkjøperne og deres kjøpsvaner. Med vår spesialkompetanse og tilknytningen til ditt segment kan vi sammen nå de potensielle kjøperne på en målrettet og kostnadseffektiv måte.

Når vi setter opp en kampanje kan vi bruke data til å målrette kampanjen mot de mest relevante mottakerne. Vi kan f.eks målrette kampanjen direkte mot tidligere billettkjøpere, deres venner, billettkjøpere fra lignende arrangementer samt til personer som liker en bestemt artist eller sjanger, slik at du oppnår det optimale resultatet uten å bruke mer av budsjettet enn nødvendig.

For mange av våre kunder er det også viktig å kunne spore resultater og verdien av markedsføringen. Det er derfor vi tilbyr et bredt utvalg av sporingsalternativer. Vi kan løse både enkle oppgaver som konverteringssporing og mer avanserte oppgaver i Google Analytics.

Les mer om sporingsløsninger her

Skal vi optimalisere billettsalget ditt?

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å markedsføre arrangementet ditt? Ta gjerne kontakt med vår markesdsavdeling på [email protected]

Lãs artikeln på svensk / Læs artiklen på dansk

Skrevet av
Signe Kogut
Marketing Coordinator