Juba Juba med 6 arrangementer for 200 gjester om gangen over to dager!

Pandemien har allerede vært veldig lang og det er ennå et lite stykke igjen. Festival Norge har virkelig håpet at samfunnet skulle vært nærmere gjenåpning mot sommeren 2021, men det har etter hvert blitt klarere og klarere at det ikke er tilfellet. Mange festivalarrangører har valgt å flytte festivalene enda en gang til sommeren 2022, mens andre har jobbet med nedskalerte festivaler som legger til rette for både kultur- og festivalopplevelser kombinert med godt smittevern.

Juba Juba Festivalen er en kulturell fornøyelsespark i hjertet av Trondheim. Det er en sjangerfri festival for barn fra 0-12 år og familiene deres. På Juba Juba finner man musikk, teater, dans, litteratur, mat, vitenskap og en rekke aktiviteter som utfordrer både hode og kropp. Lek og moro er et språk alle snakker flytende! Juba Juba ble dessverre avlyst i 2020, men satser nå på en nedskalert festival i 2021.

Les mer om Juba Juba her

​Juba Juba 2021 går av stabelen 5. – 6. juni 2021. I henhold til dagens gjeldende nasjonale smitteverntiltak (Trinn 1), er det lov med 200 personer på arrangementer utendørs. Derfor deles festivalen opp i 6 ulike arrangementer hvor 200 publikummere får oppleve 2,5 timer med konsentrert Juba Juba om gangen. Totalt 1.200 mennesker som får muligheten til å oppleve årets festival.

Juba Juba + Eventim = Sant!

Juba Juba nylig inngikk en avtale med Eventim som deres billetteringspartner. Juba Juba skal bruke Eventim.Inhouse som deres billettsystem, som gjør det mulig for dem å selge billetter, produkter, pakker, medlemskap, gavekort m.m. i deres egen white-label webshop. Samtidig vil Eventims support team være tilgjengelig 7 dager i uken skulle det være behov for teknisk support, anbefalinger eller forretningsinnsikt. I samarbeidet følger selvfølgelig Eventims gode kundeservice i tillegg til kommersiell bistand på markedsføring og promotering.

Juba Juba + Eventim = Sant! Barnefestivalen Juba Juba har i Eventim funnet en samarbeidspartner som deler vårt engasjement for lek og moro, og vår lidenskap for kunst og kultur. De har et billettsystem med alle løsninger vi behøver i dag og ser kontinuerlig fremover for å være klar til å ta i bruk de mulighetene som dukker opp i morgen.

Petter Vågan – Daglig Leder Juba Juba

Billetter til Juba Juba i salg nå!

******

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.