Klarna tilgjengelig på Eventim.no

Klarna er nå tilgjengelig som betalingsalternativ når man handler på Eventim.no. Eventim er opptatt av å følge trender og tilby billettkjøperne de valgmulighetene de ønsker seg, derfor har vi valgt å lansere Klarna som betalingsalternativ når man kjøper billetter eller andre produkter på vår nettside Eventim.no. Med velkjente Klarna kan man velge mellom å utsette betalingen eller dele opp betalingen over tid. Forbrukerne har nå fått et enda bredere utvalg av betalingsalternativ, og kan nå velge Klarna som betalingsalternativ i tillegg til kort og Vipps.

Les mer om Eventim

Betal senere med Klarna

Med Klarna kan man kjøpe de billettene eller produktene man ønsker seg og betale på et senere tidspunkt. Med dette alternativet får man 14 dagers betalingsfrist på sitt kjøp. Dette kan være en fin løsning om man f.eks skal handle dyre billetter for flere, eller har behov for litt mer tid for å kunne betale for det man ønsker å kjøpe. Med Klarna som betalingsalternativ kan man handle og motta billettene først, for så å betale på et senere tidspunkt. Klarna kaller dette få først, betal senere


Betal innen 14 dager

Når du handler på Eventim.no og velger dette alternativet, vil du i tillegg til ordrebekreftelsen motta en faktura fra Klarna med all betalingsinformasjon.

Del opp betalingen

Om det er slik at man trenger eller ønsker lenger tid på å betale for det man har handlet, kan man velge å dele opp betalingen om man velger Klarna som betalingsalternativ. Med Klarna har man mulighet til å velge mellom 3-36 måneders finansiering. Om man velger dette alternativet får man full oversikt over hva man må betale pr måned for den perioden man har valgt, samt oversikt over hva det vil koste å velge dette alternativet.

Finansiering over tid

Velger man å dele opp betalingen vil man utføre betalingene online eller i appen til Klarna månedlig. Dette gjøres enkelt enten via bankoverføring eller kortbetaling.

Med Klarna-appen får du full oversikt

Klarna-konto oppdateres automatisk

Velger man Klarna som betalingsalternativ når man handler på Eventim.no og har Klarna-konto fra før, blir kjøpene automatisk oppdatert i den aktuelle kontoen. Har man Klarna-appen vil denne også automatisk bli oppdatert og man får en push-varsling på sitt siste kjøp.

Les flere nyheter fra Eventim her

******

Om dere ikke er kunde hos Eventim, nysgjerrig eller ute etter å se på nye muligheter, ta kontakt med oss for en prat! Eventim kan være mye mer enn en billetteringsløsning, vi kan være deres totale billetteringspartner og hjelpe til med alt fra bransjens beste kundeservice til å være deres markedsføringspartner.

Skrevet av
Morten Hammer
Kommersiell Leder

P.S. Hold deg oppdatert med Eventim B2B Nyhetsbrev! Meld deg på her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.