Nå kan du lage personlige gavekort på eventim.no

Sett personlig preg på gavekortet!

Gavekort blir stadig mer og mer populært som gave til en spesiell anledning, enten det er bursdag, jul eller for eksempel konfirmasjon. Gavekort er også perfekt om det for eksempel er noen kolleger man vil sette ekstra pris på eller gi en oppmerksomhet. Med gavekort fra Eventim får mottakeren et stort utvalg av arrangement å velge mellom, enten det er konserter, teater, idrett eller annet innenfor kultur. For å gjøre gavekortene mer personlig har Eventim nå lansert en gavekortkonfigurator hvor man kan designe og personifisere gavekortet. Ingen ting blir hyggeligere enn om man får en hyggelig hilsen eller tekst direkte på gaven sin.

Prøv ut løsningen her

Velg motiv fra ulike temaer

Gavekort passer som oppmerksomhet i en rekke sammenhenger. Kjøper man gavekort fra Eventim kan man starte med å velge motiv fra mange temaer og kategorier som passer til nettopp den sammenhengen man skal kjøpe til. Det kan for eksempel være motiver i forbindelse med bursdag, om man ønsker å takke noen, eller mer generelle temaer som vennskap eller musikk. Disse temaene og kategoriene vil selvfølgelig endre seg gjennom året slik at man får tilpassede motiver til høytider som jul og påske.

Legg til personlig tekst

Et universalt gavekort kan fort bli litt upersonlig. Med Eventim sin gavekortkonfigurator kan man sette et personlige preg på gavekortet man skal gi bort. Når man kjøper gavekort på eventim.no får man en egen flate på gavekortet hvor man enkelt kan legge til egen tekst eller gratulasjon, som vil gjøre at gavekortet virkelig får et personlig preg.

Les mer om billettsystemet EVENTIM.Net

Velg verdi på gavekortet selv

Man bestemmer selv verdien på gavekortet ved å velge fra de forhåndsdefinerte verdiene. Gavekortets verdi kan være fra 100,- og opp til 1.500,- per gavekort. Ønsker man å gi et høyere beløp kan man kjøpe flere gavekort med verdi som til sammen blir det beløpet man ønsker å gi bort. Gavekortene kan ha samme personlige hilsen eller tekst. Skal man kjøpe flere gavekort har man mulighet til å kjøpe opp til 100 gavekort i samme transaksjon, som er ypperlig om man for eksempel skal kjøpe til mange ansatte eller mange barnebarn.

Bli kjent med Eventim som billetteringspartner

Flere muligheter for levering

Det å gi bort et gavekort i gave, kan gi utfordringer om man for eksempel ikke skal treffe mottakeren, eller rett og slett har glemt å kjøpe det i tide. Eventim tilbyr derfor kjøperen flere alternativer for levering av gavekort. Som alternativ kan man enten velge å printe ut gavekortet selv, brette det, og enten gi det direkte til eller sende til den som skal motta gavekortet. Om man ikke har tid eller mulighet til dette kan man også velge å sende gavekortet direkte til mottakeren på e-post i kjøpsprosessen på eventim.no. Eventim jobber også med en løsning med å tilby å printe ut gavekortet på fint papir og sende sende gavekortet i posten enten til kjøper eller mottaker. Vi håper å lansere denne løsningen om ikke lenge. Følg med på eventim.no for når denne løsningen blir klar.

Design personlige gavekort som er fylt med den rene gleden av live-underholdning og fine opplevelser!

Les flere nyheter fra Eventim

*****

Ønsker du å vite mer om løsningen eller er ute etter en ny billetteringspartner? Ta gjerne kontakt!

Skrevet av:
Morten Hammer
Kommersiell Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.