MS Bjørvika inngår langsiktig avtale med EVENTIM Norge som billetteringspartner

EVENTIM Norge, en del av Europas største billettering- og liveunderholdningsfirma CTS Eventim, har inngått en avtale med MS Bjørvika som deres billettleverandør. MS Bjørvika får ikke bare de mest teknologisk avanserte billettløsningene, men også en billetteringspartner som vil hjelpe med rask og god kundeservice, markedsføring og promotering av deres arrangement.

Vidar Villa og partnere kjøper MS Bjørvika

Vidar Villa gjorde i sommer en ganske spesiell turné. Da covid-nyhetene ankom, kastet han seg rundt sammen med partnerne sine, Jonas Thomassen (gitarist og kompanjong) og Chris Collings (manager), og la ut på en 5 ukers turné i en 46 fots cabincruiser. Behovet for konserter var tydeligvis stort, og resultatet ble 44 utsolgte konserter med til sammen over 7.000 solgte billetter i sommer.

Sommerturnéen ga mersmak, og førte til at teamet nylig kjøpte en egen båt – MS Bjørvika. MS Bjørvika er Oslofjordens beste «flytende arena», som brukes til både konserter, events, kurs & konferanser, firmafester, julebord og andre feiringer. På folkemunne blir MS Bjørvika gjerne omtalt som «Kulturbåten» eller «Teaterbåten». De nye eierne tar over båten 6. nov, og gjennom vinteren blir det oppvarmet telt på dekk med plass til 100 sittende til bords iht dagens smittevernregler. Det blir ny scene og PA, og mye muligheter om bord.

Les også: Vidar Villa på nye vegar for å nå publikum

Et vellykket samarbeid

Eventim var en viktig samarbeidspartner for Vidar Villas Sommerturné 2020. Når teamet kjøpte MS Bjørvika var det naturlig å vurdere Eventim som en langsiktig partner. «Vi er veldig glad for å få muligheten til å fortsette det gode samarbeidet med Vidar og partnere. Det er fremdeles begrensninger på kapasitet og avstand på grunn av covid-19, og sannsynligvis vil det være begrensninger en god stund framover. Derfor vil samarbeidet naturligvis inkludere leveransen av digitale løsninger for å hjelpe MS Bjørvika håndtere denne utfordrende situasjonen. Dette inkluderer bl.a. personlige billetter, dynamisk setetildelinger, refusjon til tilgodelapper, tidsbestemt adgang og bekreftelser i kjøpsprosessen», sier Marcia Titley, Adm. Dir. i EVENTIM Norge.

Les også: Covid-19 og digitale løsninger med Eventim

«Vi er strålende fornøyd med samarbeidet vi har med Eventim. Etter en vellykket sommer med 44 utsolgte konserter for Vidar Villa, gleder vi oss til å selge ut enda en turné sammen!»

Chris Collings, manager til Vidar Villa og deleier av MS Bjørvika

Historien bak MS Bjørvika

Det opprinnelige navnet var «Kleppestø», bygd i Bergen i 1955 og registrert for 22 personbiler og 400 passasjerer. Fram til 1966 gikk bilfergen i rute mellom Bergen og Askøy. Da trengte de en større ferge, og «Kleppestø» ble solgt til Rogaland – med overtakelse i Lysefjorden rett under Preikestolen. Under navnet «Oanes» gikk den i rute mellom Lauvik, Oanes og Forsand.

Senere antas det at den ble brukt som fraktebåt på Vestlandet. Fergen kom til Oslo i 1999, ble omdøpt til «Langåra» og benyttet til chartertrafikk i Oslofjorden. I 2009 ble det nye eiere og nytt navn – og MS Bjørvika ble Kulturbåten i Oslo. Sommeren 2020 ble den kjøpt av tre kompiser som jobber i underholdningsbransjen; artisten Vidar Villa, musiker-kompanjongen hans Jonas Thomassen og manageren deres Chris Collings.

Les også: Stor Suksess med Vidar Villas Sommerturné!

**********

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.