Ny app fra Eventim gir økt trygghet for billettkjøpere og fordeler for arrangører

Publisert

Nå er det enda lettere for publikum både å finne og kjøpe billetter til arrangement. Eventims nye app er endelig lansert. I appen kan brukeren gå på en oppdagelsesreise i Eventims store utvalg av arrangement, og med få klikk kjøpe billetter til konserter, musikaler, stand-up, sport og mye mer. Det er også mulig å selge billetter på enkelt, trygt og lovlig vis via FanSALE direkte fra appen.

Lanseringen av Eventim-appen er ikke bare en god nyhet for kulturglade folk, men også for deg som arrangør. Det er en helt ny digital plattform som synliggjør ditt arrangement for relevante brukere, øker tryggheten knyttet til billettkjøp, og som gjør avviklingen av arrangementet ditt enklere.

Funksjoner tilpasset den enkelte bruker

Det skal være enkelt å kjøpe billetter til arrangementene man vil på, og samtidig bli inspirert av nye opplevelser. Den enkelte bruker kan derfor skape en personlig startside basert på hva de ønsker seg, interesser og sjangre. Det betyr også at ditt spesifikke arrangement blir vist på appens forside hos den mest relevante målgruppen.

Forbedrer arrangementsavvikling – si farvel til papirbilletten og PDF’er!

Appen gjør avviklingen av arrangement enkere for både publikum og arrangør. Det er ikke lenger nødvendig med papirbilletter, rare utskrifter eller panisk roting i innboksen. Nå kan nemlig kjøperen finne billetter enten kjøpt på eventim.no, eller via FanSALE direkte i appen.

FanSALE integrert i appen

Hvis en billettkjøper blir forhindret i å delta på et arrangement, er det enkelt å videreselge sin billett via appen. Eventims videresalgsplattform fanSALE er nemlig integrert i Eventim-appen. Med få klikk kan man sette sine billetter opp for videresalg og gi opplevelsen videre til en annen fan – helt trygt og lovlig! QR-koden på den originale billetten vil bli ugyldiggjort så fort billetten er solgt, og kjøperen får en splitter ny QR-kode. På denne måten kan vi forhindre svindel og unngå skuffede fans i døra som har kjøpt falske billetter.

Eventims ny App finner du her:

sasaas

***

Ønsker du å vite mer om våre løsninger eller er ute etter en ny billetteringspartner? Ta gjerne kontakt!

dassdaasØnsker du å vite mer om våre løsninger eller er ute etter en ny billetteringspartner? Ta gjerne kontakt!

xxxx

Skrevet av
Tove Lysne
Salgs- og prosjektkoordinator
Eventim Norge AS