Ny billettløsning løser Ed Sheerans høye sikkerhetskrav

Når billettsalget til neste års Ed Sheeran konserter åpnet lørdag 25. september, skjedde det under enestående sikkerhetstiltak. Ut ifra ønsker fra blant andre Ed Sheeran, har Eventim utviklet en ny billettplattform for å unngå svindel, overpris og ugyldige billetter.

Det er lagt opp til en folkefest av dimensjoner når den engelske superstjernen Ed Sheeran reiser på hans ‘+ – = ÷ x Tour’ sommeren 2022. Og ingen skal risikere å ha festen ødelagt av billetthaier. Derfor stilte Ed Sheeran, som er kjent som en artist som bryr seg ekstremt mye om fansen sin, høye krav til sikkerhet.

Basert på disse kravene og et generelt ønske om å øke sikkerheten, har Eventim utviklet en helt ny digital billettplattform for å forhindre billettsvindel og sikre billettkjøpere mot falske billetter, overpriser og ugyldige tredjepartsfirmaer som prøver å selge billetter til store arrangement.

«Vi er superglade og stolte over den meget sikre løsningen Eventim har utviklet. Den nye billettløsningen betyr at vi kan både til Ed Sheeran-konsertene, men spesielt også i fremtiden, hjelpe med å sikre våre billettkjøpere mot svindel, noe noen dessverre har opplevd ved kjøp av billetter til et arrangement. Vi ønsker å bidra til å bekjempe det med de nye digitale billettene.»

Jens B. Arnesen, CEO Eventim Skandinavia

Gaffa: Nyt billetsystem vil løse Ed Sheerans høje sikkerhedskrav til koncerten i Danmark

4 utsolgte arrangement i København

Med fire konserter på størrelse med et stadion og 152 000 billetter solgte billetter, skriver britiske Ed Sheeran dansk musikkhistorie. Billettene ble revet bort på rekordtid. Smash!Bang!Pow! som er ansvarlig arrangør for konsertene i København er veldig fornøyd med løsningen.

«Det er veldig viktig for Ed Sheeran å ta vare på fansen sin, og han er kanskje den artisten i verden som gjør mest mot billettbedrageri. Derfor er vi glade for at det er funnet en god løsning på dette.»

Nikolaj Thorenfeldt, Adm. Dir. i Smash!Bang!Pow!

Ekstrabladet: Skriver danmarkshistorie

Ny og sikker digital billettløsning

Det nye løsningen er en ny, sikker form for levering og validering av billetter. I forbindelse med billettkjøpet vil kjøperne motta en ordrebekreftelse og bevis på at de har kjøpt billettene så snart betalingen er fullført, som man kjenner fra før. Den ekstra sikkerheten ligger i at billettene vil være tilgjengelig på et senere tidspunkt, og kun via en sikker app. Appen medfører også at fans som ikke får muligheten til å delta kan trygt og lovlig videreselge deres billetter via appen og fanSALE platformen.

Les om fanSALE her

Ny app lanseres i Skandinavia i 2022

Eventim App’en introduceres først i Danmark (Billetlugen) i forbindelse med Ed Sheeran konsertene og forventes å rulles ut i Norge og Sverige etterpå. Det at app’en ikke er tilgjengelig ennå har ingen betydning for selve billettkjøpet til turneen siden billettkjøpere kun trenger å ha tilgang til billettene i appen når konsertene nærmer seg.

*****

Ønsker du å vite mer om løsningen eller er ute etter en ny billetteringspartner? Ta gjerne kontakt!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.