Ny funksjonalitet fra Eventim – skanner både koronasertifikat og billetter!

Eventim har lansert en ny funksjonalitet for kontroll av digitale helsesertifikater sammen med billetter ved innslipp til arrangement. Den nye løsningen innebærer at arrangører kan bruke samme skanner og system for både sjekk av digitalt helsesertifikat og inngangsbillett. Det betyr at man enkelt kan få verifisert om personen er vaksinert mot koronavirus eller har gyldig negativt testresultat som gir grønt lys i koronasertifikatet. Denne løsningen forenkler mye av innslippsprosessen for arrangører hvor det vil være et krav til sjekk av koronasertifikat. Funksjonaliteten er pr i dag satt opp mot å sjekke EU sitt koronasertifikat, men vil fungere både for utenlandske og norske publikummere da alle nordmenn har EU/EØS sertifikat i tillegg til den norske.

Les pressemeldingen fra Eventim her

LIVE med ansvar

Vårt mål med å introdusere denne programvaren for å kontrollere helsesertifikater er å hjelpe folk til å kunne oppleve live-arrangementer med så få bekymringer som mulig. Vi kan nå tilby arrangører en avansert løsning som gjør dem i stand til å kjøre innslipp til arrangement effektivt, samtidig som de tar ansvar rundt folkehelsen uten å måtte gripe manuelt inn for sjekk av helseopplysninger av hver deltaker.

Alexander Ruoff, CTS Eventim’s chief operating office

Sikkert og effektivt

Denne løsningen er egnet for arrangement i alle størrelser hvor sjekk av koronasertifikat er påkrevd. Løsningen gir også maksimal databeskyttelse da ingen helseinformasjon er lagret eller tilknyttet deltakerens billetter. Under bekreftelsesprosessen sjekker systemet informasjonen som er gitt av sertifikatkoden anonymt og lokalt i forhold til inngangskriteriene som er satt av arrangøren, som f.eks at det må foreligge nylig negativ koronatest eller bevis for at man er fullvaksinert.

Les mer om Eventim her

Adgangskontroll fra Eventim i verdensklasse

Eventim leverer adgangskontroll i verdensklasse som blant annet er brukt under flere sommer- og vinter OL samt mesterskap som VM i fotball og håndball EM 2020 i Trondheim. Skanning er tilgjengelig både med dedikerte håndholdte skanningsenheter og en smarttelefon app (iOS og Android). Via et samarbeid med Axess kan vi også tilby både faste og mobile skanningsstasjoner. Likt for alle skanningsløsningene er at den nye funksjonaliteten rundt sjekk av digitalt helseserertifikat fungerer på tvers av alle de ulike skanningsløsningene Eventim tilbyr. Vårt adgangskontrollteam er også tilgjengelig til on-site support om det skulle være et behov for det.    

Les mer om Eventim billettsystmer

******

Om dere ikke er kunde hos Eventim, nysgjerrig eller ute etter å se på nye muligheter, ta kontakt med oss for en prat! Eventim kan være mye mer enn en billetteringsløsning, vi kan være deres totale billetteringspartner og hjelpe til med alt fra bransjens beste kundeservice til å være deres markedsføringspartner.

Skrevet av:
Morten Hammer
Kommersiell Leder

P.S. Hold deg oppdatert med Eventim B2B Nyhetsbrev! Meld deg på her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.