Vi ønsker Haugesund Teater og UKEN 2022 velkommen til Eventim!

Det er veldig hyggelig for oss å ønske Haugesund Teater og UKEN 2022 velkommen til Eventim familien! Eventim vil bistå med både billettering og markedsføring i tillegg til å ivareta kundenes behov gjennom bransjens beste kundeservice. Vi gleder oss masse til å jobbe sammen med disse nye kundene som deres billetteringspartner.

Haugesund Teater

Haugesund Teater er den viktigste leverandøren av scenekunst i Nord-Rogaland. Med et bredt spekter av forestillinger av nasjonal og internasjonal klasse vil de være tilstede for publikum hele året. Teateret vil ta i bruk billettsystemet EVENTIM.Inhouse som er et av Europas ledende billettsystemer for teatre, operhus, museer og konsertsaler. Mer enn 600 kulturinstitusjoner over hele Europa bruker INHOUSE til å selge billetter online, på billettkontorer, gjennom 3. part, i tillegg til å selge ulike produkter som merchandise, suvenirer, pakker, gavekort med mer. Haugesund Teater vil selge billetter via Eventim fra høsten 2021.

Les mer om Inhouse her

HAUT er et av landets mindre institusjonsteater med en fast stab på 8 personer. Til tross for dette har vi produksjoner som ikke viker fra oppsetninger på større institusjonsteatre. Dette krever mer av personalet i alle ledd, ikke minst i kundeservice og markedsføring. Eventim gir oss den effektiviseringen og sømløsheten vi trenger for å opprettholde vår kontakt med kundene – og for å nå nye markeder.

Siv Hafstad Grinde – Markeds og Kommunikasjonsansvarlig

UKEN 2022

UKEN i Bergen er Vestlandets nest største kulturfestival. Den arrangeres hvert partallsår, av studenter, for alle! I hjertet av UKEN finner du UKErevyen, som i likhet med UKEN selv, har årelang tradisjon og som vises gjennom hele festivalen. I tillegg består festivalen av konserter, show, eventer, barne- og eldredagen, miljødager og enda mer.

UKENs overordnede visjon er å skape glede og UKEN 22 mener dette kanskje er viktigere enn noen gang med tanke på pandemien og den vanskelige situasjonen den har satt mange i. De ønsker å være en sosial arena der studenter fra hele Bergen kan bli kjent på tvers av ulike fakulteter og høyskoler, slik at alle som er med har noen sosiale lyspunkter i hverdagen på tross av covid-19.

En større visjon for UKEN 22 er også at UKEN skal bli «grønnere» enn noen gang. Det betyr mer miljøvennlige, og mer bærekraftige i tråd med retningen resten av verden også må gå i. Arbeidet her er allerede i full gang.

UKEN vil ta i bruk billettsystemet EVENTIM.Net som er brukt av noen av verdens største og mest profilerte festivaler, konsertturnéer og arenaer. Salg av billetter er forvetet august/september 2021.

Les mer om Net her​

Vi gleder oss stort til samarbeidet med Eventim! Erfaringen, ekspertisen og serviceinnstillingen til de ansatte i tillegg til selve systemet deres er svært attraktivt for en aktør som oss. Når pandemien endelig er over skal UKEN i Bergen ta kulturlivet med storm, og med Eventim på laget er vi klare for hva som helst!

Herman Sletsjøe Singsaas – PRsjef UKEN 22

Ikke kunde hos Eventim i dag, men nysjerrig på hva et samarbeid kan bety for dere?


Ikke kunde hos Eventim, men nysgjerrig eller ute etter å se på nye muligheter med billetteringspartner? Eventim er Europas største billettleverandør og tilbyr førsteklasses billettsystemer som kan tilpasses alle behov. Eventim kan være mye mer enn en billetteringsløsning, vi kan være deres totale billetteringspartner og hjelpe til med alt fra bransjens beste kundeservice til å være deres markedsføringspartner. Bli bedre kjent med oss og ta kontakt for mer informasjon i dag.

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.