Nye muligheter med EVENTIM.Light!

Publisert

Sommeren står for døren og varme late sommerdager står like om hjørnet. Vi gleder oss til en velfortjent sommerferie, men innen vi kommer dit har vi gleden av å by på noen spennende nyheter fra vårt selvbetjente billettsystem Eventim.Light. Videreutvikling er essensielt for oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre billettsystemene våre for å gjøre hverdagen lettere for dere, både i systemet INHOUSE, NET og Eventim.Light.

La oss ta en kikk på de siste nye funksjonene som allerede er tilgjengelige i Eventim.Light, og hvordan de vil gjøre opplevelsen din enda bedre!

Skanning er nå enda enklere med én og samme QR-kode for flere arrangementer.

Nå er det enda enklere å forberede skanning av billetter. Hvis du har flere arrangementer i løpet av de neste dagene, kan du nå laste ned kun én QR-kode for konfigurasjon av alle arrangementene de neste 30 dagene. Denne ene QR-koden kan også brukes til å konfigurere et ubegrenset antall mobile enheter.

Nå kan du enkelt endre rekkefølgen på både priser og områder

Flere har etterlyst mer fleksibilitet når det gjelder rekkefølgen av priser og områder – både under opprettelsen av arrangement, og etter publisering. Dette er nå mulig! Ikonet vil være synlig hvis det finnes minst to billettområder, og rekkefølgen på billettområdene kan enkelt endres ved hjelp av drag & drop.​​​​

Oppsett av time-slots har blitt enda enklere!

Tidsbestemt inngang er den perfekte løsningen for gjentagende arrangementer som skjer på samme sted, hvor du ønsker å fordele publikum på forskjellige tidspunkter.  Dette kan være for en enkelt dag eller over flere dager. Turistattraksjoner som museer, utstillinger, gallerier etc. opererer ofte med en tidsbestemt inngang. Treningstimer, buss- og båt-sightseeing og omvisninger generelt er andre eksempler på arrangementer hvor tidsbestemt inngang vil være ideelt. Nå er det enda enklere å sette opp i EVENTIM.Light! Du finner en oppdatert veiledning ved å klikke på Hjelp øverst til høyre i Light plattformen.​​​​​​

Les mer om Cirkus Arnardo og Eventim.Light her

Nå kan du endre flere arrangement samtidig 

Hvis du ønsker å gjøre endringer på dine arrangement, er det nå mulig å endre flere samtidig og spare mye tid!  Du behøver kun å velge flere datoer under arrangementsoversikten, så kan du bulk-redigere valgte arrangement etter dine behov. Det kan være f.eks. å kansellere flere datoer, endre salgsperioden, arrangementstittel, adgangstid, publiseringsperiode og/eller salgsinfo.

*****

Ønsker du å komme i gang med billettsalget ditt, utforske muligheter med ny leverandør, eller rett og slett kun har noen spørsmål du ønsker svar på, hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med oss så kommer vi raskt tilbake til deg.

Skrevet av
Tove Lysne