Eventim Norge er en del av Eventim Scandinavia, en profesjonell billettdistributør i Skandinavia siden 2004. Vi har en sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med lokale kontorer også i Göteborg, Stockholm og København. Eventim Scandinavia eies av CTS Eventim, Europas største billettering og liveunderholdningsfirma. Hvert år selges mer enn 250 millioner billetter til 200.000 arrangementer over hele verden med Eventim-billettsystemene. Eventim-gruppen er basert i 21 land, er notert på tysk børs, har en omsetning på 650 millioner euro og 1,800 ansatte på verdensbasis.

Eventim har referanser i verdensklasse og har solgt billetter til noen av verdens mest profilerte arrangementer, inkludert Vinter OL i Torino i 2006, Sotsji 2014 og Sommer OL i Rio 2016. Våre billettsystemer har vist seg å være noen av de mest pålitelige og robuste billettsystemene på markedet, og har håndtert 30 millioner transaksjoner på mindre enn 30 minutter og 3 millioner internasjonale kunder på samme tid.

Eventim tilbyr moderne, fleksible og omfattende billettløsninger – alt fra billettsystemer til salgsanalyser, kundeinnsikt og digital markedsføring, Eventim tilbyr en rekke salgskanaler samt kundeservice, adgangskontroll og akkreditering systemer. Vi strever etter å være en proaktiv partner for våre kunder, ikke bare å levere et system. Derfor tilbyr vi en aktiv rolle i markedsføring, salgsstrategier, kundekommunikasjon og unikt innblikk i både salg og kundesegmentering. Med kontorer over hele Skandinavia, har vi en sterk lokal tilstedeværelse og forstår de lokale kravene til hvert land, samtidig som vi drar nytte av den unike erfaringen og forståelsen av et globalt selskap.

Som deres pålitelige partner kan vi tilby dere følgende verdier og tjenester:

  • Dedikerte ansatte med kunnskap fra lokal og global billettering

  • Pålitelige og robuste systemer med høy ytelse

  • Bred distribusjonsplattform lokalt og internasjonalt

  • Bred markedsføring, rådgivning og support

  • 15 års erfaring i live- og underholdningsbransjen

  • Økonomisk forsvarlig, internasjonalt selskap

  • Kontinuerlig optimalisering og utvikling av våre systemer

  • Utmerket kundeservice

Ta kontakt!

Vi vil strebe etter å gjøre ditt arrangement til en suksess – fra den første billetten er solgt til den siste er scannet.
Sammen vil vi finne billettløsningen som er ideell for deg og ditt arrangement.

Marcia Titley
Marcia TitleyAdm. Dir.
Christoffer Becker
Christoffer BeckerSalgskonsulent

Et utvalg av våre nåværende kunder

Ta kontakt!

Så finner vi den beste billetteringsløsningen til ditt arrangement