Online billettløsning? Eventim er Europas ledende leverandør av digitale billeteringsløsninger

Publisert

Eventim sin tilhenger med flagg, online billettløsning, digital bilettløsning
Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss, selg billetter på nett, selge billetter på nett, billettsystem
Med online billettsalg fra Eventim kan du selge billetter på mange forskjellige salgskanaler, blant annet på vår egen digitale salgskanal eventim.no

Dersom du skal arrangere et event, så kan vår online billettløsning gjøre livet lettere for deg. Vi i Eventim er stolte av å være Europas ledende billetteringsleverandør med tilstedeværelse i 25 land. Vår portfolio inkluderer kjente navn som Vinter OL i Sotsji i 2014 og OL I Rio i 2016.

Ettersom at vår online billettløsning har vært bra nok for OL, samt hundrevis av andre arrangementer, konserter og festivaler så kan du trygt bruke vår online billettløsning for ditt oppkommende event!

I dette innlegget skal du få lese at vi er mer enn kun en leverandør av billetteringssystemer. Vi går inn for å være en helhetlig partner for våre samarbeidspartnere. Dette oppnår vi ved å levere førsteklasses online billettløsninger. Vi kan også ta en aktiv rolle for å hjelpe til med din markedsføring, salgsstrategi, kundekommunikasjon m.m!

Ønsker du å selge billetter på nett? Sjekk ut dette innlegget

Under kan du lese noen gode grunner til å velge vårt online billettløsning for og drifte billettsalget for ditt event.

Billettløsning etter event og behov

Det finnes mange forskjellige typer events. Hadde det vært sånn at det finnes en såkalt “quick fix”, eller en enkel online billettløsning som dekker alle de forskjellige eventene sine behovene til utforming av billettløsning så hadde livet til arrangører vært mye lettere. Dessverre, eller kanskje heldigvis har det sånn at forskjellige events har forskjellige målgrupper, deltakere og innhold.

For et fiksjonelt strikke-event med en målgruppe: damer 50+, så er det kanskje ikke en god ide å kun ha en online billettløsning. Altså uten mulighet for kjøp av billett i fysisk butikk eller å kun tilby deltakerne digitale PDF-Billetter. Nettopp for denne grunnen tilbyr vi i Eventim våre samarbeidspartnere skreddersydde billettløsninger som skal dekke akkurat deres behov.

Med Eventim kan du tilby dine deltakere å kjøpe billett på nett, mobil eller på fysiske utsalgssteder rundt om i landet. Vi kan også selge billetter gjennom vårt kundesenter eller i døren på eventet. Hvis det er ønskelig kan vi også hjelpe dere med å sette opp billettsalg på ditt event sin Facebook side.

Vi har den enkleste online billettløsningen!

Det skal ikke være vanskelig å være kunde hos oss. Derfor har vi gjort prosessen svært enkel for våre fremtidige samarbeidspartnere. Videre så har vi brukt mye tid på å utforme våre online billettløsninger med brukerne i tankene. Dette gjør at det er lett å bruke våre løsninger til dine events. Vi mener at dette er viktig, så du kan fokusere på å holde det beste eventet, mens vi fokuserer på det vi er flinke til, nemlig å levere flotte og brukervennlige online billettløsninger.

Vi har delt inn inngåelsen av samarbeid i 9 sted som ser slikt ut:

  1. Opprette kontakt for å avklare behovene hos vår partner. Hva er viktigst for partneren og hvordan kan Eventim bidra med våre systemer og ekspertise for å løse dine behov?
  2. Bli enige om betingelser og tjenester som ønskes fra oss.
  3. Opprette arrangement(er)
  4. Bli enige om hvilke plattformer billettene skal selges på
  5. Planlegge markedsføring og hvordan vi kan bidra med å synliggjøre arrangementene
  6. Publisere arrangementene og iverksette markedsføring
  7. Jevnlig analyse av salgstall for å følge opp progresjon i salget
  8. Eventuelt levering av adgangskontroll
  9. Evaluering etter arrangement

Pålitelig online billettløsning med et pålitelig og robust system

Nedetid resulterer ofte i tapt omsetning. Dette er vi i Eventim klare over. Derfor har vi forsikret oss om at våre online billettløsninger kan håndtere store påkjenninger og høy pågang fra kunder.

Våre systemer har blant annet håndtert 30 millioner henvendelser på mindre enn 30 minutter. Våre referanser viser til kvaliteten på våre systemer. Store arrangementer som vinter og sommer OL stiller skyhøye krav til pålitelighet for sin billettløsning, disse kravene har vi klart å imøtekomme.

Dersom pågangen skulle bli for stor, så har vi på plass en god venteromsteknologi som beskytter infrastrukturen mot å bli overbelastet. Vår infrastruktur overvåkes kontinuerlig internt, og eksternt av et tredjepartsfirma for å sikre at alt er på stell. Våre servere kan håndtere mer enn 300 ulike forespørsler per sekund, dette utgjør 180’000 forespørsler per minutt. Dette gjør våre systemer til et av verdens mest robuste billettløsninger.

Les mer om billettsalg på nett

White label løsninger og FanTickets

Hvem har sagt at billetter skal være kjedelig og ensfargede? Ihvertfall ikke oss. Med våre white label løsninger kan du bruke egne logo og uttrykk på billettene. Dette gir dere stort manøvreringsrom til å utforme det grafiske uttrykket til billettene deres innenfor vår online billettløsning. Vi tilbyr også, dersom det er ønskelig, flotte løsninger for å integrere online billettsalg på deres nettside. Dette gjøres med en såkalt iFrame som er et lite utsnitt av vår digitale løsning som kan bli plassert der det er ønskelig på deres nettside.

Billetter kan være spennende, fargerike og være en fryd for øyet. Dette mener ihvertfall vi i Eventim. Derfor tilbyr vi gjennom vår online billettløsning flotte utformingsmuligheter for å utforme en minneverdig billett som dine kunder vil ønske å beholde i ettertid som en suvenir.

White label billett for black panther film, online billettløsning med white label billetter, custom billetter

Dette er et eksempel på våre FanTickets. Her kan du se en FanTicket som ble utformet på vegne av Eventim Apollo i anledning filmen Black Panther. FanTickets fra Eventim er billetter av høy kvalitet med muligheten for inkludering av arrangør sin logo, ønsket tekst, samt bilder som er relevant for eventet.

Våre flotte teknisk avanserte printere kan printe ut billetter av høy kvalitet med en oppløsning på 360 dpi. Vår sterke printer kan printe ut opptil 7000 slike flotte billetter hver time. Ikke vær redd for dårlig blekk som smitter over fra billetten. Med vår egen blekkløsning og vår bruk av UV-Lys for å tørke billetten trenger du ikke å frykte en billett med dårlig blekk som smitter over.

Markedsfør eventet ditt med oss

Å holde et event er bare en del av hele opplegget. Å ha en god online billettløsning samt å spre ordet om ditt event utgjør den resterende delen. Vi kan ikke hold eventet for deg, men vi kan ihvertfall ta hånd om de siste problemstillingene. Med våre online billettløsninger kan du også få hjelp til markedsføringen av ditt event.

Vi kan hjelpe deg med markedsføring i følgende kanaler:

Sosiale medier

Ifølge tall fra SSB er sosiale medier sannsynligvis Norges største media. Derfor er det viktig å også bruke denne mediekanalen for å nå ut til potensielle kunder. Vi kan gjennom vår online billettløsning utforme målrettede sosiale medier-kampanjer på Facebook og Instagram. Gjennom vår publikumsadministrator kan vi legge til tidligere billettkjøpere og rette kampanjen mot dem og deres vennekrets. Vi kan også iverksette en sosial medie-kampanje som blir rettet mot folk som har interesser som er relevante for typen event som blir arrangert.

Søkemotoroptimalisering og SEM

I tillegg til å ha en god online billettløsning er vi sterke på søkemotoroptimalisering. Søkemotoroptimalisering eller SEO handler om å oppnå gode generiske resultater i søkemotorer som Google. Dette er viktig så du kommer høyt opp i søkeresultatene når noen søker på ord og setninger som er relevant for ditt event.

Over de generiske søkeresultatene finner vi de betalte søkeresultatene. Grunnet at det å rangere for et ord med bare søkemotoroptimalisering kan være en langvarig prosess så kan vi hjelpe dere med å ha en god søkeord-kampanje på Google så du oppnår en høy betalt plassering på relevante søkeord. 

Google ads

Gjennom vår online billettløsning kan vi også hjelpe deg med å dukke opp i bannerannonser på relevante nettsider der din målgruppe ferdes.

Hvis du lurer på noe angående vår online billettløsning eller andre tjenester så kan vi kontaktes på epost : [email protected] dersom du ønsker å melde inn ditt event så kan du gjøre det her.