Online billettsalg med Eventim. Aldri vært lettere å selge billetter

Publisert

Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss, selg billetter på nett, selge billetter på nett, billettsystem

Stadig flere foretrekker å bruke online billettsalg, fremfor å kjøpe billetter gjennom tradisjonelle kanaler. Dette gjenspeiles gjennom stengningen av mange tradisjonelle kanaler der man tidligere kunne kjøpe fysiske billetter. Statisk Sentralbyrå har funnet ut at hele 98% av nordmenn er på nett. Byrået sine mediebruksundersøkelser viser videre har hele 95% av alle i Norge mellom 16 og 79 har en smarttelefon.

Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss
Med online billettsalg fra Eventim kan du selge billetter på mange forskjellige salgskanaler, blant annet på vår egen digitale salgskanal eventim.no

Smarttelefon- og internett-penetrasjonen i Norge er skyhøy, så online billettsalg er veien å gå dersom du ønsker å nå ut til flest mennesker. Med online billettsalg fra Eventim kan dine kunder kjøpe billettene dine når som helst på døgnet, fra hvor som helst i verden på hvilken som helst enhet tilkoblet internett. 

Hvorfor bør jeg ha online billettsalg?

Det er mange gode grunner til å ha online billettsalg. Selv utover det faktum at praktisk talt alle nordmenn er på nett. Med online billettsalg kan du potensielt spare penger. Ved og ikke trenge å betale for ansatte som sitter parate på et fysisk lokale for å kun håndtere billettsalg, kan du enten oppnå høyere lønnsomhet på billettsalget, eller senke billettprisen.

Dersom du velger online billettsalg fra Eventim, er ikke dine kunder tvunget å kjøpe på nett. Eventim har flere utsalgssteder spredt rundt om i landet. Med tanke på at kostnaden ved å drifte disse blir spredt jevnt utover mange forskjellige arrangører blir utgiften din svært lavt. Dette gjør at dine kunder ikke trenger å velge mellom bekvemmelighet eller lave priser. Med oss kan du tilby begge deler.

Videre har vi mange gode muligheter for å integrere vårt online billettsalg-system mot dine løsninger. Dersom du ønsker billettsalg i døren, på ditt eget lokale eller til og med på din egen nettside og/ eller Facebook side så kan vårt online billettsalg-system integreres mot din ønskede løsning.

Alle arrangører har forskjellige behov. Vi streber etter å være imøtekommende mot individuelle arrangører for å finne ut hva som vil fungere best for den enkelte. Med over 20 års erfaring med billettsalg kan vi bruke vår kompetanse for å finne den beste løsningen for deg. Sammen finner vi ut akkurat hvilken løsning som vil være mest praktisk for deg, arrangementet og dine gjester.

Les også vårt andre innlegg: Selge billetter på nett? Vi er Europas ledende billetteringsleverandør

Hvorfor velge online billettsalg med Eventim?

Det er mange gode grunner for å velge oss til å drive ditt online billettsalg. Vi er blant de fremste i verden når det kommer til å drifte online billettsalg. Vår infrastruktur kan håndtere mer enn 3’000 unike forespørsler per sekund, dette utgjør hele 180’000 forespørsler per time. Grunnet våre gode tekniske løsninger, konkurransedyktige priser, internasjonale tilstedeværelse og kompetanse har vi blitt valgt av blant annet OL i Sochi 2014, og i Rio 2016 til å drifte deres online billettsalg. Vi hjelper ikke bare store internasjonale arrangementer. Hvert år formidler vi mer enn 150 millioner billetter til over 200’000 arrangementer i forskjellige størrelsesordner.

En annen god grunn til å velge oss, er at vi kan bistå med mye mer enn kun det rent tekniske knyttet til å drive ditt online billettsalg. Vi er derfor mer enn bare en leverandør av online billettsalg til våre kunder. Vi er en helhetlig samarbeidspartner som kan bistå med blant annet markedsføring, support og kundeanalyse.

Sjekk også ut vårt andre innlegg: Start ditt billettsalg med Eventim

Adgangskontroll og billetter

Eventim har gode billetteringsløsninger og løsninger for adgangskontroll. Etter at en deltaker til ditt arrangement har kjøpt billett gjennom vårt online billettsalg, eller gjennom en annen salgskanal vil de få tilgang til enten en fysisk billett, eller en digital PDF-billett.

Vår adgangskontoll-løsning kalles EVENTIM.access. Det er en fullt skalerbar løsning som vil kunne dekke arrangører i alle størrelsesordner sitt behov til adgangkontrollering og billettsjekking. Vektere eller ansatte på ditt arrangement får tilgang til en Android, eller iOS applikasjon. Denne applikasjonen brukes til å lynraskt skanne QR eller andre koder. Vår applikasjon kan også brukes i samsvar med enheter som støtter NFC til å kontrollere RFID mobilbilletter.

Vi tilbyr gode løsninger knyttet til utforming og design av billetter så de står i stil med deres grafisk profil. Vi har blant annet gode White-label løsninger. Våre løsninger gjør at dere kan pryde billettene med eget varemerke eller grafiske elementer som står i stil med arrangementet.

Dersom du ønsker å tilby fysiske billetter av høy kvalitet kan vi tilby dine deltakere FanTickets. FanTickets kan leveres kostnadsfritt, og er trykket på eksklusivt billettmateriale og bruker kun blekk av god kvalitet. Dette gjør at billettene kan taes vare på og brukes som suvenirer av deltakerne når arrangementet er over.

Markedsføring med Eventim

I tillegg til å levere online billettsalg-løsninger i verdensklassen kan vi bistå med vår innsikt og kompetanse med å anvende diverse kanaler til å nå en relevant målgruppe for ditt arrangement. 

Gruppe mennesker i et møte, markedsføring med eventim, markedsfør billettsalg
Vi kan hjelpe til med markedsføringen av ditt Event.

Vi har opparbeidet oss gode kunnskaper knyttet til å bruke targeting for å finne potensielle kunder til events. Kundene blir valgt ut etter relevante psykografiske, demografiske eller geografiske kriterier. Dersom en person oppfyller disse kriteriene og blir sett på som en potensiell deltaker med sammenfallende interesser og demografiske trekk vil de bli eksponert for markedsføring for ditt arrangement. Vi kan bruke targeting på Google-Ads eller i sosiale medier for å nå frem til potensielle deltakere til ditt arrangement.

For å bruke targeting og digital markedsføring mest mulig effektivt og for å oppnå økt online billettsalg bør det ha blitt gjort en grundig kundeanalyse i forkant av en digital markedsføringskampanje. Vi kan hjelpe deg med å oppnå en dyp kundeinnsikt. Når dette er gjort så vet du hvilke personer du bør prøve å nå.

Dersom du lurer på noe vedrørende våre online billettsalgsløsninger, markedsføring eller andre løsninger står vi parate til å besvare dine henvendelser på [email protected]