Online billettsystem. Maksimer ditt billettsalg med våre løsninger.

Et pålitelig og kraftig online billettsystem er arrangøren sin beste venn og verktøy. Med et fremtidsrettet og profesjonelt online billettsystem vil mye av det administrative gå automatisk. Ikke nok med det, det vil også bli svært lett for dine besøkende å benytte seg av det digitale billettsystemet for å anskaffe seg billetter til din konsert eller arrangement.

Eventim sitt dyktige team ute i felten, online billettsystem med Eventim, norges beste online billettsystem
Vårt dyktige team er klare for å hjelpe deg med å komme i gang med vårt flotte online billettsystem.

Vi i Eventim har lang erfaring med drifting og utvikling av online billettsystemer. Våre systemer brukes av over 200’000 arrangementer hvert år som selger over 150 millioner billetter gjennom våre billettløsninger. Dersom du ønsker tilgang til et skalerbart online billettsystem som passer ambisiøse arrangører og arrangementer i alle størrelsesordener så kan våre systemer være løsningen for deg.

Siden oppstarten til Eventim i Tyskland i 1999 så har vi oppnådd en sterk tilstedeværelse på det europeiske kontinentet. Per i dag så finnes Eventim i over 25 land. Vi har tilstedeværelse i markeder fra Spania i sør til Norge i Nord, og fra Irland i Vest til Russland i Øst. Det geografiske dekningsområdet til våre online billettsystemer gjør at vi kan dele kompetanse og erfaringer med våre europeiske avdelinger. Dette gjør at vi kan fortsette å være en ledende leverandør av online billettsystemer i Europa. 

Europaledende billettsalg

I tillegg til å bruke våre avdelinger for innhenting av kompetanse og kunnskap, så kan vi også reklamere og selge billetter på tvers av nasjonale salgsplattformer. Dette gjør at større arrangører av store konserter eller events, samt konserter uten et generelt kundegrunnlag internett i Norge kan bruke vårt europeiske nettverk for å nå ut til et potensielt marked bestående av flere millioner individer.

I tillegg til å ha en sterk europeisk tilstedeværelse, så har også Eventim hatt en Skandinavisk tilstedeværelse siden 2004. Vår sterke skandinaviske tilstedeværelse åpner opp for at våre partnere kan utnytte seg av våre erfaringer, kompetanse og fysiske utsalgssteder for å kunne maksimere sitt billettsalg i Norge og i Skandinavia.

Se også vårt andre innlegg: Billettsalg på nett med Eventim

Et online billettsystem du kan stole på

Dersom du har tidligere erfaring med å selge billetter gjennom et online billettsystem, så er du sannsynligvis klar over hvor mye pålitelighet og oppetid har å si for en digital billettløsning. Med Eventim får du tilgang til et online billettsystem som du kan stole på.

Vårt online billettsystem er blitt utprøvd tidligere med stor grad av suksess. Våre online billettsystemer er tidligere blitt brukt til å selge billetter til store internasjonale arrangementer som OL i Sotsji i 2014, og OL i Rio i 2016. 

Infrastrukturen til vårt online billettsystem er svært robust og sikkert. Hvert sekund sjekkes over 6000 komponenter som utgjør den fysiske infrastrukturen til serveren som drifter systemene våres. Dette gjøres for å sikre kontinuerlig og riktig kjøling av serverens komponenter for å sikre maksimal ytelse og oppetid.

Les gjerne også vårt innlegg: Selg billetter med oss. Vi kan hjelpe deg til å nå ditt potensiale.

Online billettsystem umettelig kapasitet

Serverne som drifter vårt online billettsystem kan håndtere hele 3000 unike forespørsler per sekund. Det utgjør hele 180’000 forespørsler per sekund. Den store kapasitet og den høye ytelsen til våre servere gjør vårt online billettsystem til en av verdens mest robuste. Store arrangementer som olympiske leker, konserter til verdenskjente artister og Melodi Grand Prix har brukt, eller bruker vårt online billettsystem for å selge billetter til sine gjester.

Selv om store arrangementer bruker våre løsninger for å selge billetter, så er vårt online billettsystem fullt skalerbart. Det vil si at både store aktører så vel som små og mellomstore kan bruke våre løsninger. Våre servere vil kunne regulere sin dedikerte maskinkraft til hvert arrangement sine forespørsler basert på størrelsen. Det gjør at vi kan tilby konkurransedyktige priser for å drifte online billettsystem til arrangementer i alle størrelsesordner.

Skalerbart online billettsystem

Som kort nevnt over så er vårt online billettsystem fullt skalerbart og passer like godt for verdensomspennende internasjonale arrangementer, som for lokale kor som ønsker å selge billetter til sin opptreden i den lokale kirken.

I tillegg til å tilby skalerbare tekniske tjenester som vårt online billettsystem, så har vi gode fysiske mekanismer på plass for å påse en effektiv adgangskontroll. Dine vektere og/ eller ansatte vil få tilgang på Android/ iOS applikasjon som kan brukes til å autentifisere billettene. Våre billetter er utstyrt med sin helt egne identitet som sjekkes gjennom forskjellige implementerte sikkerhetsmekanismer. Eksempler på slike sikkerhetsmekanismer er et samspill av elementer som unike kombinasjoner av tall, QR koder og barcodes. 

Med vår applikasjon vil dine ansatte i døren raskt kunne sjekke hvorvidt billetten er gyldig. Med denne gode sikkerhetsmekanismen på plass så vil du slippe å tape potensiell inntekt grunnet falske eller ugyldige billetter. Med en trygg inntektskilde og et robust online billettsystem kan du sikre dine gjester en god arrangement/ konsertopplevelse.

Billetter digitalt, eller fysisk

Person som bruker en laptop, online billettsystem, digitale billetter
Med vårt online billettsystem kan dine gjester velge om de ønsker digital PDF billett, eller fysisk billett.

Selv om data fra SSB viser at 98% av Norske husholdninger er på nett og at mange har tilgang på smarttelefoner, så er det mange som ønsker tilgang til alternative salgskanaler for å få tak i billetter til arrangementer. Dette tar vi så klart høyde for, og vi har i den sammenheng mange fysiske utsalgssteder spredt rundt om i Norge der dine gjester kan gå til innkjøp av billetter.

Vi har også gode løsninger på plass for å implementere salg av billetter gjennom vårt online billettsystem på dine plattformer og løsninger. Vårt dyktige team kan hjelpe deg med å åpne opp for billettsalg gjennom egen nettside eller facebook side. Dersom det er ønskelig kan du såklart også selge billetter i døren eller på eget fysisk utsalgssted.

Vår primære salgskanal er vår nettside eventim.no. Denne salgskanalen åpner opp for å nå et bredt publikum av tusenvis av ivrige arrangement- og konstertbesøkende som leter etter nye spennende arrangementer de kan delta på.

Som vår partner vil dine gjester også kunne benytte seg av vårt dyktige kundeserviceteam. Eventim sitt kundeservice kan blant annet selge billetter til ditt arrangement over telefon. Vårt kundeservice kan også besvare dine gjester sine spørsmål og henvendelser angående billettsalg.

Mer enn bare et online billettsystem

Vi er mer enn kun en leverandør av online billettsystem. Vi hjelper også våre partnere med markedsføring av arrangementet sitt. Vi kan også tilby verdifull konsultasjon om kundeinnsikt og taktikker for å maksimere billettsalg.

Vårt dyktige team har lang erfaring med digitale markedsføringsteknikker. Vi har kompetanse med blant annet søkemotoroptimalisering, SEM, annonsering i sosiale medier og targeting markedsføring. Med target markedsføring kan du nå en relevant målgruppe som har sammenfallende interesser med ditt arrangement. Vårt online billettsystem leveres også med gode verktøy som kan brukes for å få oversikt over hvordan billettsalget ligger an. Verktøyene gir også god innsikt over demografiske og geografiske trekk hos dine gjester som kan brukes til markedsføring.

Dersom du lurer på noe vedrørende vårt online billettsystem og andre tjenester så kan vi nåes på vår kontaktside. Vi ser frem til å høre om ditt arrangement og hvordan vi kan hjelpe deg. Mvh oss i Eventim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.