Rosendal Teater velger Eventim som billetteringspartner

For kun to måneder siden kunne vi annonsere at Trøndelag Teater hadde inngått en avtale med Eventim. Enda en gladnyhet fra Trondheim – Rosendal Teater har også valgt Eventim som deres billetteringspartner! Vi setter stor pris på tilliten og ser frem til å jobbe tett sammen med dem for å løse deres behov, og ikke minst supportere dem gjennom et utfordrende 2021 med covid-19 begrensninger.

Les mer om Eventims digitale covid-19 løsninger

Billettsystemet EVENTIM.Inhouse

Rosendal Teater har valgt billettsystemet INHOUSE til salg av deres billetter. Billettsystemet er meget innholdsrikt og er spesielt utviklet for kulturbransjen. Rosendal Teater vil få muligheten til å selge ikke bare billetter, men også gavekort, medlemskap produkter og pakker – samtidig, som deres billetteringspartner, vil vi hjelpe med rask og god kundeservice, markedsføring og promotering av deres arrangement. Mange profilerte teater i Norge bruker samme billettsystem, bl.a. Trøndelag Teater, Den Nationale Scene, Det Vestnorske Teateret, og Det Andre Teatret, og Rosendal Teater vil få muligheten til å lære av deres løsninger og erfaringer.

Les mer her om INHOUSE

Rosendal Teater ❤ Eventim

Markeds- og eventkoordinatoren Leiv Aspén er ansvarlig for billettavtalen hos Rosendal Teater og er meget godt fornøyd med samarbeidet så langt.

For å drive et nytt og spennende teaterhus i Trondheim, trenger vi en samarbeidspartner som forstår våre behov. Til å være en relativt liten aktør mht billettsalg har vi likevel behov for endel oppfølging og dialog. Eventim har tatt i mot oss med en dialog og oppfølging vi ikke trodde var mulig for oss, og samtidig utfordrer oss til å tenke nytt på alt ifra kommunikasjon til mersalg.
Rosendal Teater ❤ Eventim
Leiv Aspén

Eventim samarbeider med flere spennende arrangører i Trondheim, bl.a. Olavshallen, Trondheim Spektrum og Det Nye Teateret og er veldig glad at vi nå kan inkludere Rosendal Teater. Vi ser frem til å ønske flere arrangører velkommen til oss!

Les om samarbeidet med Trondheim Spektrum her

Om Rosendal Teater

Rosendal Teater er et teater for annerledes teaterkunst. Et fritt rom for kunstnere til å eksperimentere og for publikum til å reflektere. Teateret het tidligere Stiftelsen Teater Avant Garden, et teater som så dagens lys i 1984. De la fra seg navnet Teaterhuset Avant Garden da de satte nøkkelen i døra på Rosendal våren 2019. Rosendal Teater er et fritt rom. Et rom for kunstnere til å eksperimentere. Et rom for publikum til å reflektere. Et lokalt møtested med internasjonal utsikt, og kraft til å gi folk dypere innsikt. De skal utfordre det etablerte for å bidra til nytenkning.

Les mer om Rosendal Teater

******

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.