Salkart i EVENTIM.Light!

Publisert

Med den fleksible salkart-funksjonen kan du skreddersy ditt eget salkart med alle elementer du trenger, som sitteplasser, ståplasser, bord og scene.

Stor fleksibilitet

EVENTIM.Light har en enkel og brukervennlig seteeditor (redigeringsverktøy) som gir deg muligheten til raskt å lage den seteoversikten du ønsker. Det finnes både standardseter, kurver og grafiske elementer. Som arrangør har du stor fleksibilitet når det gjelder den grafiske presentasjonen som viser seter i forhold til andre sitteplasser og hele lokalets seteoversikt.

Du kan velge alt fra runde eller firkantede bord, til ulike former, linjer og tekstfelt. Maler og ikoner er tilgjengelige slik at du enkelt kan legge til f.eks. en fotballbane eller tennisbane i lokasjonskartet, bar-elementer, innganger, trapper, toaletter, områder for funksjonshemmede med mer. Med disse mulighetene kan du som arrangør sørge for at billettkjøperne får full oversikt over lokalet ditt når de velger plass.

Registrer deg nå

Skriv “/” for å velge en blokk

Velg ditt eget sete eller “best tilgjengelig”

Tilby kundene dine muligheten til å velge sin egen plassering direkte fra salkartet eller la systemet velge beste tilgjengelige plassering. Du kan også bestemme din egen “beste tilgjengelige plassering”-algoritme. Systemet har også et “heatmap” som viser de beste plasseringene basert på plasseringen av elementene i salkartet, slik at du kan optimere priskategoriene dine. Trenger du å reservere/sperre seter er dette også enkelt å gjøres i systemet.

Les mer om Eventim.Light her

Enkel kartlegging av priskategorier

Sett individuelle billettpriser på de forskjellige sitte- og ståområdene. Du kan også allokere individuelle utvalgte seter til VIP om nødvendig. Prissoner er merket med ulike farger i setekartet slik at billettkjøpere enkelt kan finne plasser i valgt priskategori. Dersom du har behov for å kunne endre prissoner i arrangementoversikten etter at arrangementet er lagt ut for salg, kan det også gjøres.

Vil du ha en demo? Ta kontakt!

Ytterligere fordeler med vårt setekartverktøy

  • Designe ditt salkart med enge farger, fonter og mer.
  • Liveoppdateringer av salkartet ditt i alle salgskanaler for tilgjengelighet i sanntid.

Skriv “/” for å velge en blokk

Prissetting på en enkel måte

Vi tilbyr fleksible prismodeller – Velg den varianten som passer deg best!

  • Ingen oppstartgebyrer
  • Ingen gebyrer for betalingsbehandling
  • Ytteligere tjenester tilgjengelig

Med Professional får du det komplette sett med verktøy du trengerfor vellykkede arrangement. Ønsker du mer hjelp kan du som Premium-arrangør også få hjelp til markedsføring, support på stedet, telefonsupport med mer.

Fleksible prismodeller tilpasset dine behov

Enklere blir det ikke!

EVENTIM.Light er den ultimate nettbaserte plattformen for billettsalg. Registrer deg gratis i dag. Dersom du har spørsmål eller ønsker en demo kan du bare kontakte oss!

Skrevet av:
Tove Lysne
Salgs- og prosjektkoordinator
Eventim Norge AS