Selg konsertbilletter lettere og mer effektivt med Eventim.

Personer på en konsert, selg konsertbilletter med eventim

For å arrangere en vellykket konsert er det ofte mye å holde kontroll over. Med oss blir det ihvertfall lettere å selge konsertbilletter! Dette har store og kjente konsertarrangører og -spillesteder som Olavshallen, Melodi Grand Prix og Folketeatret valgt å gjøre. Med Eventim som samarbeidspartner er det ikke bare salg av konsertbilletter som blir lettere. Vi kan blant annet bistå med vår kompetanse innenfor kundeanalysering, markedsføring, kundeservice, adgangskontroll m.m.

Gjennom over 20 år med erfaring i billetteringsbransjen har vi bygget opp verdifull kompetanse som vi bruker på en daglig basis for å hjelpe konsertarrangører med å selge konsertbilletter på nett eller på utsalgssted. 

Vi kan hjelpe deg med å selge flere konsertbilletter enn det du kanskje hadde oppnådd på egenhånd. Vi har gode etablerte salgskanaler med flere ti-tusener av besøkende på en månedlig basis. I tillegg til våre digitale salgskanaler, har vi fysiske utsalgssteder spredt rundt om i landet der dine gjester kan kjøpe billetter.

Vi har også gode rutiner og teknologi som gjør adgangskontroll lett, raskt og effektivt. Alle våre billetter er utstyrt med en unik identitet som kan bli verifisert ved å skanne QR eller Barcode i døren. Vi har egne applikasjoner som dine ansatte eller vektere kan laste ned på sine smarttelefoner for å kunne autentifisere billettene.

Les også vårt innlegg om: online billettløsning

Nasjonale og internasjonale aktører har solgt konsertbilletter med oss

Vi har en sterk europeisk tilstedeværelse. Vi har avdelinger fra Storbritannia i Vest til Russland i øst, og fra Spania i sør, til Norge i nord. Eventim har hjulpet konsertarrangører med å selge billetter til konserter der kjente artister som Iron Maiden, Elton John, James Blunt, Abba og Andrea Bocelli opptrer. Som du kan se så diskriminerer vi ikke etter sjangre, og alt fra heavy metal til klassisk musikk inngår i vårt repertoar.

Våre samarbeidspartnere differer drastisk i størrelse, og vi har hjulpet til med å selge konsertbilletter for konserter med store internasjonale artister, og for lokale kor. Vi hadde vært stolte av å også kunne inkludere deg og din konsert i vårt fremtidige portefølje.

Selg konsertbilletter med oss, på flere kanaler

Nordmenn er svært digitale. Ifølge SSB er hele 98% av nordmenn på nett. Denne undersøkelsen tok dog dessverre ikke høyde for personers preferanser knyttet til kjøp av billetter. Men det gjør vi – vi vet at forskjellige konsertpublikummere har forskjellige preferanser og dette tar vi så klart høyde for.

Når du selger konsertbilletter med oss, så trenger du ikke å begrense deg til en enkel salgskanal. Vi har gode løsninger for å blant annet integrere vår digitale salgskanal opp mot våre partneres eksisterende og planlagte løsninger. Dette gjør at dine gjester kan kjøpe billetter på din nettside, facebook-side eller gjennom våre digitale salgskanaler.

I tillegg til våre digitale salgskanaler, kan du selge konsertbilletter gjennom våre fysiske utsalgssteder som er spredt rundt om i landet. Dersom du ønsker, så kan du så klart selge konsertbillettene i døren ved konserten, eller på et eget utsalgssted.

Se også vårt innlegg: Billettsalg på nett med Eventim

Aldri vært enklere å selge konsertbilletter fysisk, og på nett

Vi har investert mye tid og krefter i å kunne gjøre våre tjenester så brukervennlige og enkle som mulig. Dette har vi gjort så det skal bli lettere for våre samarbeidspartnere å selge konsertbilletter med oss. For å komme igang med å selge konsertbilletter så trenger du kun å ta ta kontakt med oss. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende, og etter at vi har fått vite litt mer om deg og ditt arrangement vil vi komme tilbake til deg med et konkurransedyktig tilbud. Det er helt opp til deg om du velger å akseptere tilbudet.

Våre verktøy er svært brukervennlige, og vi har et digitalt administrasjonspanel der våre samarbeidspartnere kan gå inn for å få bedre oversikt. På det digitale administrasjonspanelet får du oversikten over hvor mange billetter som er solgt, hvor de er solgt og hvor bra du ligger an. Våre verktøy kan også gi deg nyttig kundeinnsikt. Ved å selge konsertbilletter med Eventim får du blant annet tilgang til nyttig geografisk og demografisk informasjon om dine konsertdeltakere. Dette kan du bruke for å bedre tilrettelegge markedsføring og salgskanaler for å nå målgruppen.

Vi har kapasiteten til å selge flere konsertbilletter

Server park, våre kraftige servere har kapasitet til å selge mange konsertbilletter

Konsertarrangørers verste mareritt er at billetteringssystemet skal svikte. Dersom du selger konsertbilletter med oss vil ikke dette være en aktuell problemstilling. Våre servere og teknologi har blitt testet under høy ytelse og bestått testen. Vi har blant annet håndtert 30 millioner henvendelser på mindre enn 30 minutter.

Våre servere kan håndtere mer enn 3’000 unike forespørsler per sekund. Dette utgjør hele 180’000 forespørsler per minutt. Disse serverne har blant annet blitt brukt til å håndtere billettsalget til store arrangementer som OL i Sotsji og Rio. Dersom det utenkelige skulle inntreffe, og vi opplever for mange forespørsler har vi en god venteroms-teknologi som beskytter systemet mot å bli overbelastet.

Kundeservice

Det kan være svært dyrt å etablere et eget kundeservice for å håndtere billettsalg og besvare henvendelser knyttet til billettsalg. Dersom du velger å bli vår samarbeidspartner, vil vårt dyktige og serviceinnstilte kundeservice kunne besvare dine deltakeres henvendelser. Vårt kundeservice kan besvare henvendelser på kanaler som Facebook, chat, telefon og e-post.

Dine konsertdeltakere kan også kjøpe konsertbilletter direkte av oss på telefon. Dette kan være svært nyttig dersom målgruppen din ikke foretrekker å kjøpe billetter på nett, eller ikke ønsker å oppsøke et av våre utsalgssteder.

Markedsføring med Eventim

For å fylle kapasiteten deres og selge så mange konsertbilletter som mulig er det svært viktig å drive en gjennomtenkt og effektiv markedsføring. Dette kan vi bistå med. 

Over 90’000 besøkende går hver måned inn på vår digitale salgskanal eventim.no. Dette gjør at din konsert kan nå frem til et bredt og stort publikum ved å selge konsertbilletter med oss. I tillegg til vår digitale salgskanal har vi god kompetanse innenfor digital markedsføring.

Vi kan hjelpe til med blant annet targeting markedsføring på Google ads og i sosiale medie. Vi kan også bistå med søkemotoroptimalisering. Søkemotoroptimalisering bidrar til å gi din nettside en bedre plassering for relevante søkeord i søkemotorer som Google.

Targeting markedsføring på Google ads og i sosiale medier kan være sterke markedsføringsverktøy for å nå ut til relevant målgruppe. Med targeting kan vi hjelpe deg med å selge konsertbilletter til personer med ønskede interesser og demografiske trekk. Med targeting kan vi velge hvem som skal se annonsen. Da kan vi påse at mottaker har interesser som samsvarer med din konsert.

Dersom du lurer på noe vedrørende salg av konsertbilletter, billettsalg til et annet event eller hvordan vi kan hjelpe til med markedsføring står vi parate til å besvare din henvendelse på [email protected]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.