Selge billetter på nett? Vi er Europas ledende billetteringsleverandør

Publisert

Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss, selg billetter på nett, selge billetter på nett, billettsystem

Dersom du ønsker å selge billetter på nett, så er du kommet til rett sted. Vi i Eventim har 20 års erfaring med billetteringsløsninger. Vi har hjulpet konserter og eventer med å selge billetter siden 1999.

Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss, selg billetter på nett, selge billetter på nett
Selg billetter på nett med Eventim. Vi kan hjelpe deg med å selge billetter på vår egen salgskanal Eventim.no eller på din Facebook- eller nettside.

Vi har siden oppstarten, opparbeidet oss en sterk tilstedeværelse på det europeiske kontinent. Dette gjør at enda flere kan oppleve simplisiteten og ytelsen til våre billetteringssystemer. Dette kan også komme deg til gode dersom du har potensialet til en høy kapasitet på ditt event. Da kan vi bruke våre europeiske avdelinger til å hjelpe deg med å selge mest mulig billetter til et europeisk publikum.

Eventim har gode etablerte salgskanaler for å selge billetter på nett, eller fysisk på et utsalgssted. Vi vet at forskjellige publikum har svært forskjellige preferanser knyttet til ønskede salgskanaler. Derfor har vi mange kanaler der du kan selge dine billetter. Det er ingen hemmelighet at de fleste billettene blir solgt på nett. Til tross for det så er det fortsatt mange som ønsker å kjøpe fra et fysisk utsalgssted. Med våre utsalgssteder spredt rundt om i landet kan dette muliggjøres.

Les gjerne også vårt innlegg: Salg av billetter med Eventim. Nå ditt fulle potensiale!

Hvorfor selge billetter på nett med Eventim?

Det er mange gode grunner for å velge Eventim til å hjelpe deg med å selge billetter på nett, eller på fysiske utsalgssteder. For det første har vi en unik ekspertise innenfor feltet som vi har bygget opp gjennom mange år i bransjen. Denne ekspertisen bruker vi til å rådgi og tilby unike løsninger, skreddersydd etter arrangørens behov.

Alle arrangører har mange variabler og innfallsvinkler de må ta høyde for. Hvilken plattform de skal bruke for å drive billettsalg på nett er en. Med Eventim kan du selge billetter på nett gjennom en sikker plattform. Mange seriøse og store arrangører har før deg brukt denne plattformen for å drive billettsalg på nett. Dette viser til plattformens gode rykte og tillit.

Med vår plattform for å selge billetter på nett vil du få tilgang til mye mer enn kun et system som fasiliteter salg. Du vil få tilgang til Eventim sin ekspertise og kompetanse. Vi kan blant annet hjelpe deg med å innhente verdifull kundeinnsikt, og effektivisere billettsalget ved å bruke targeting

Mange store arrangementer som OL i Sotsji 2014 og Rio 2016 har brukt våre løsninger for å drive billettsalg på nett. Dette demonstrerer at våre systemer er blitt testet ut under høy ytelse, og har bestått enhver test de har blitt utsatt for. Alle våre løsninger, inklusivt å selge billetter på nett er fullt skalerbart, som vil si at løsningene kan tilpasses enhver. Våre systemer som fasiliteter salg av billetter på nett kan vel så gjerne brukes til et event eller en konsert med 50 gjester, som en med 50’000 gjester.

Se også vårt andre innlegg: Selg konsertbilletter lettere og mer effektivt med Eventim

Kundeservice

Når man skal arrangere et event eller en konsert, og ønsker å selge billetter på nett påløper det ofte store kostnader. Disse kostnadene er blant annet knyttet til kundeservice. Med oss vil du kunne gjøre store besparelser ved å ikke drive kundeservice som tar seg av billettsalg og håndtering.

Eventim sitt dyktige team ute i felten, online billettsystem med Eventim, norges beste online billettsystem, selge billetter på nett
Vårt dyktige team står klare til å hjelpe deg og dine gjester til en god konsert- og eventopplevelse.

Våre samarbeidspartnere som selger billetter på nett med oss, vil få tilgangen til vårt kundeservice. Vårt kundeservice vil da kunne betjene dine gjester dersom de skulle ønske å kjøpe billetter over telefon, eller dersom de lurer på noe knyttet til ditt billettsalg. Våre serviceinnstilte, hyggelige og profesjonelle servicemedarbeidere står alltid parate til å hjelpe våre partneres deltakere.

Systemene som tillater deg å selge billetter på nett

Som en ledende billetteringsleverandør på det europeiske kontinentet, så har vi også ledende systemer og løsninger som fasiliterer salg av billetter på nett. Våre systemer har vært ute i hard vær forut, og har bestått enhver utfordring de har møtt. Våre systemer, som blant annet legger til rette for å selge billetter på nett, har tidligere håndtert 30 millioner henvendelser på mindre enn 30 minutter. Dette viser til hvor kraftig vår maskinvare er.

Systemene våre, som tilrettelegger for å selge billetter på nett, formidler hvert år mer enn 150 millioner billetter til 200’000 arrangementer. Våre systemer kan håndtere mer enn 3000 unike forespørsler per sekund. Det utgjør hele 180’000 forespørsler per minutt.

I det usannsynliget tilfellet at våre servere skulle bli overbelastet, vil ikke systemene slutte å fungere. Vi har på plass gode venteromsfunksjoner som gjør at den vil behandle forespørsler kronologisk, fra eldst til nyest. Dersom du ønsker et robust, skalerbart og sikkert system med høy ytelse der du kan drive billettsalg på nett, så er vi partneren for deg.

Vi har også gode sikkerhetsmekanismer på plass for å forhindre falsifisering av billetter. Våre billetter er utstyrt med unike QR, Barcodes eller et sett med sifre. Med vår smarttelefon-

applikasjon, kan dine vektere eller ansatte bruke telefoner til å scanne billettene og autentifisere de. Dette gjør at du trygt kan selge billetter på nett, og drive effektiv adgangskontroll i døren.

Vi gjør mer enn kun å selge billetter på nett

Vi er mer enn kun en billeteringsleverandør som gjør det mulig å selge billetter på nett. I tillegg til å ha supre systemer og løsninger som åpner for salg av billetter på nett, så har vi gode oppfølgings og support-policies på plass. Dette gjør at vi er tilgjengelig for våre kunder, for å kunne rådgi og bidra med vår kompetanse for å hjelpe de med billettsalg på nett.

Våre systemer har gode innebygde verktøy for analysering og rapportering. Ved å selge billetter på nett med våre løsninger så vil du få innsikt i hvem som kjøper billettene. Du vil få innsyn i demografiske og geografiske trekk hos dine deltakere. Denne kundeinnsikten kan du bruke for å tilpasse planlegging av ditt event og markedsføring så det blir mer relevant for publikum.

Vi har også god kompetanse innenfor markedsføring. Vi kan blant annet hjelpe deg med å bruke søkemotoroptimalisering for å oppnå god synlighet i Google for søkeord som er relevante for ditt event. I tillegg til dette har vi erfaring med bruk av SEM, altså betalt synlighet i søkemotorer som Google.

Vi kan også bruke vår kompetanse innenfor targeting markedsføring for Google ads eller annonsering i sosiale medier. Dette gjør at du kan nå en målgruppe med relevante interesser og demografiske, og eller geografiske trekk for ditt event.