Selg billetter med oss. Vi kan hjelpe deg til å nå ditt potensiale.

Dersom du skal avholde et billettert arrangement så trenger du et godt system for å kunne selge billetter. Dette kan vi hjelpe deg med. Eventim er Europas markedsleder innen salg av billetter. Siden oppstarten i Tyskland i 1999 har vi oppnådd en betydelig europeisk tilstedeværelse og selger billetter i 25 land. Vi har hjulpet arrangører på tvers av kontinentet med å selge billetter.

Eventim sitt dyktige team ute i felten, online billettsystem med Eventim, norges beste online billettsystem, selge billetter
Vårt dyktige team står klare for å hjelpe deg med å selge billetter

Det er svært viktig å ha på plass et godt billettsystem når man skal arrangere et arrangement. For mange så er tross alt billettsalget hovedinntektskilden som skal finansiere kostnader knyttet til arrangementet. Dersom en kan selge billetter på en effektiv måte som gjør at man kan nå ut til mange potensielle publikummere så har man kommet et stykke på veien. 

Hvis man ikke har en god løsning på plass som gjør det mulig å selge billetter på en hensiktsmessig måte, så kan man måtte kutte i kostnader. Kutt i kostnader går ofte utover publikummere sin opplevelse, som igjen kan resultere i et lavere antall publikummere ved neste arrangement. Slik er det svært lett å ende opp i en negativ spiral. Med et godt system på plass som gjør det effektivt å selge billetter, så er man et godt stykke på riktig vei.

Ønsker du å selge billetter på nett? Les mer om temaet her

Arrangører i alle størrelser selger billetter med Eventim

Som en ledende leverandør av billetteringsløsninger på det europeiske markedet så har vi hjulpet mange forskjellige arrangører å selge billetter på nett, gjennom utsalgssteder eller som oftest som en kombinasjon av de to. Vi har tidligere hjulpet hundretusener av forskjellige arrangører i alle størrelsesordener med å selge billetter gjennom våre systemer.

Vi har hjulpet aktører som OL i Sotsji 2014, OL i Rio 2016 og Melodi Grand Prix her hjemme med å selge billetter gjennom våre systemer. Det er ikke bare de største og mest internasjonale arrangementene som har utnyttet seg av våre billettløsninger. Også mindre arrangementer, som lokale kor har benyttet seg av våre systemer for å selge billetter.

Dette demonstrerer hvor godt våre billetteringsløsninger dekker behovene til store, så vel som mindre arrangører av konserter og events. Vi er sikre på at våre løsninger og systemer også vil kunne hjelpe deg og ditt arrangement med å selge billetter fysisk gjennom utsalgssteder, eller på nett.

Skalerbart system

Våre systemer er fullt skalerbare. Det vil si at vi vil kunne dekke behovene til større så vel som mindre aktører. Våre systemer har blitt testet under høy pågang mange ganger forut. Og systemene har gang på gang bevist sin evne til å kunne legge til rette for at våre arrangører kan selge billetter tross stor pågang. Våre systemer klarte å selge billetter selv når de mottok 30 millioner henvendelser på under 30 minutter.

Hvert år hjelper vi utallige arrangører rundt om i Europa med å selge billetter gjennom våre systemer og løsninger. Serverne våre kan håndtere mer enn 3’000 unike forespørsler per sekund. Dette utgjør hele 180’000 forespørsler per minutt. Derfor har selv de største internasjonale arrangementene med stor kapasitet valgt å bruke våre systemer.

Dersom det usannsynlige scenarioet, at våre systemer møter på for høy pågang, skulle inntreffe har vi på plass gode løsninger for å håndtere en slik situasjon. Vi har gode venteromsløsninger som gjør at våre systemer behandler forespørslene i kronologisk rekkefølge dersom det skulle bli nødvendig. Dette sikrer våre systemer mot å bli overbelastet, noe som gjør at vi kan legge til rette for å selge billetter selv under enorm pågang.

Les mer om våre billettsystemer her

Mange billetter i forskjellige farger, selge billetter, selg billetter

Selg billetter på våre, eller på egne kanaler

Selv om hele 98% av nordmenn er på nett så er det mange som fortsatt foretrekker å kjøpe billetter gjennom mer tradisjonelle salgskanaler. På samme måten som alle arrangementer er forskjellige, så er alle gjester forskjellige. Dette gjenspeiler seg i deres ønsker knyttet til tilgjengelige salgskanaler.

Dette legger vi så klart til rette for. Med oss kan dere selge billetter gjennom mange forskjellige salgskanaler. Vår hovedsalgskanal er vår nettside eventim.no hvor vi når ca 90’000 personer på en månedlig basis. Dette utgjør et bredt publikum med mange potensielle kjøpere av billetter til ditt arrangement.

I tillegg til vår egen digitale salgskanal så har vi fysiske utsalgssteder spredt rundt om i landet. Vi har også lagt til rette for salg av billetter over telefon gjennom vårt eget kundeservice.

Dersom du ønsker å selge billetter gjennom egne løsninger så er våre systemer svært integrerbare. Vi kan blant annet tilby å legge til rette så du kan selge billetter på egen nett- eller Facebook side. Dersom du ønsker å selge billetter gjennom egne utsalgssteder eller i døren, så legger vi gjerne tilrette for dette.

Adgangskontroll

Vi har gode sikkerhetsmekanismer på plass for å blant annet forhindre falsifisering av billetter. Dette oppnår vi ved å gi hver billett sin unike identitet. Denne identiteten blir gjenspeilet ved at hver billett har en helt unik QR, Barcode eller kombinasjon av tall.

Eventim har en enkel og pålitelig adgangskontroll løsning som er fullt skalerbar for arrangementer av enhver størrelse. Skanning er tilgjengelig med WiFi-skanning og en smarttelefon-app (iOS og Android). Systemet er kompatibel med markedets beste, dedikerte skanner enheter, som sikrer lynraskt avlesning av både klassiske linjere/1D strekkoder og 2D koder (f.eks. QR koder), RFID mobilbilletter og er også NFC klar.

Markedsføring

For å oppnå et suksessfullt arrangement så er det helt essensielt at potensielle publikummere vet om arrangementet ditt. Dette kan vi hjelpe til med. Vi i Eventim er eksperter på digital markedsføring innenfor billettsalg.

Vi har god erfaring med digital markedsføring i form av targeting annonsering gjennom Google ads og i sosiale medier. Dette er en effektiv form for markedsføring. Med targeting kan man nå ut til potensielle publikummere basert på deres sammenfallende interesser med ditt arrangement. Vi har også kompetanse med søkemotoroptimalisering (SEO) og SEM. SEO og SEM hjelper deg med å bli synlig i søkemotorer som Google for søkeord som er relevant for ditt arrangement.

Dersom du lurer på noe angående våre billettsystemer eller andre tjenester, ta gjerne kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.