Fleksible sesongkortløsninger med EVENTIM.Net

Med billettsystemet EVENTIM.Net får man avanserte tekniske løsninger som vil bidra til fulle tribuner med lojale fans på hver eneste kamp.

Nå får vi endelig lov til å oppleve fulle tribuner og heie på vårt favorittlag sammen med venner og kjente! Det er avgjørende for idrettsarrangører å få fans tilbake, at de igjen kjenner på stemningen og engasjementet som skapes på stadion. Salg av sesongkortpakker er en viktig brikke i nettopp dette med å bygge lojalitet hos fans. De forventer derimot fleksible og brukervennlige løsninger, og de forventer en rekke pakker å velge mellom slik at de kan kombinere å være fan med en ellers ofte hektisk hverdag.

Tilby flere pakker til fans

Med EVENTIM.Net er det mulig å legge sammen opp til 64 individuelle kamper i en sesongkortpakke. Det er mulig å tilby flere sesongkortpakker til fans slik at de kan velge en pakke som passer for akkurat dem. Det kan være hele sesongen, kanskje en fredagspakke eller en familiepakke på søndager. Det er helt opp til idrettsarrangøren. Billettkjøperen vil se tydelig i kjøpsprosessen hva som er inkludert i hver pakke.

La fans velge selv med plukk & miks

Hvis man har lyst til å gi fans muligheten til selv å velge innhold i deres pakke, kan dette enkelt løses med billettsystemet. Billettkjøperen kan kjøpe en pakke som inneholder X antall kamper bestemt av arrangøren. Etter kjøpet, mottar billettkjøperen X antall kampanjekoder som kan innløses online mot billetter.

Les mer om billettsystemet EVENTIM.Net

Ulike spillesteder? Ikke noe problem!

Hvis idrettsarrangøren ønsker å lage en sesongkortpakke med kamper på flere stadioner, er det selvsagt ingen problem. Det er mulig å inkludere flere stadion med forskjellige salkart i hver sesongkortpakke.

Fast sete eller fritt valg per kamp

Ofte er det ønskelig for en idrettsarrangør å holde av bestemte plasser i salkartet til sesongkortholdere. Dette kan enkelt gjøres i billettsystemet, hvor spesifikke områder i stadion holdes av kun til sesongkortbilletter. Disse plassene vil da ikke være tilgjengelige for salg av enkelt kamper. Ved valg av plass, vil billettkjøperen få samme plass i stadion under hver kamp. Dersom flere stadion er i pakken, vil billettkjøperen få muligheten til å velge seter på hvert stadion.

Dersom man ikke ønsker å holde av spesifikke områder til kun sesongkortholdere, er det også mulig å selge sesongkortpakker basert på ledige plasser i stadion på hver enkelt kamp. Dersom et sete ikke er ledig på en eller flere kamper, er det mulig å konfigurere løsningen slik at billettkjøperen ikke kan velge det setet i det hele tatt eller at billettkjøperen kan velge et annet sete for de kampene der det setet ikke er tilgjengelig.

Salkartmuligheter med Eventim billettsystemer

1 sesongkortbillett eller flere enkeltbilletter

Idrettsarrangører kan velge å utstede en enkel sesongkortbillett som gjelder for hele sesongkortpakken, eller at billettkjøperen får en individuell billett for hver enkel kamp i sesongkort pakken.

Eventim tilbyr flere leveringsmetoder – PDF billetter, mobilbilletter som kan lagres i Wallet appen og papirbilletter med levering i posten. Det betyr at fans kan velge akkurat den leveringsmetoden som passer deres behov. Mens mange ønsker enkeltheten de får med digitale billetter, er det andre fans som ønsker å samle på minner. Da kan papirbilletter være et populært alternativ. En tilleggsmulighet er å ta i bruk Eventims skreddersydde papirbilletter «fanTicket». Her er det mulig for idrettsarrangøren å designe egne billetter med deres design profil. Samarbeidspartnere eller sponsorer kan også inkluderes som kan være verdifull logoeksponering for en bedrift.

Les om fanTicket her

Fleksibel prising med enten pakkepris eller pris per billett

Idrettsarrangøren kan velge å tilby en rabattert pakkepris for hele pakken til billettkjøperen eller legge sammen kostnaden for de enkelte arrangement som totalprisen. Systemet har ubegrensede muligheter når det gjelder billettyper, som gjør det mulig for arrangøren å tilby f.eks. studentpakker, honnørpakker, fanclub pakker, m.m.

Det er mulig å tilby sesongkortpakker til en redusert pris ved hjelp av kampanjekoder og lukkede linker. Systemet gjør det mulig med tidsavgrensede kampanjer som er kun gyldige for et bestemt tidsrom og/eller for spesifikke områder i salen. Det er ikke nødvendig å være en forhåndsregistrert kunde for å bruke slike kampanjer. Om ønskelig kan det settes begrensninger på det totale antallet per kampanje, per pakke.

Salg av merchandise, mat, drikke, m.m i kjøpsprosessen

Billettsystemet har en handlekurv som gjør det mulig for billettkjøpere å kjøpe billetter til flere kamper, samt merchandise, mat, drikke, transport, parkering, hotell, m.m. i samme transaksjon, også med anbefalinger i kjøpsprosessen. Varene kan selges både som separate produkter og dermed være tilgjengelige som «frittstående» produkter på samme måte som en billett, eller de kan knyttes til bestemte kamper / pakker og dermed kun være tilgjengelige i forbindelse med et billettkjøp. Kanskje sesongkortholdere skal få unike tilbud som kun gjelder for sesongkortholdere? Dette kan enkelt løses i systemet.

Rask og enkel adgang med Eventim skanningsløsninger

Eventim har et kraftig, sanntids adgangskontrollsystem som er fullt integrert med billettsystemet. Det er fullt skalerbart for arrangementer av enhver størrelse og kan konfigureres for flere innganger og/eller områder. Skanning er tilgjengelig med dedikerte skanningsenheter og en smarttelefon-app (iOS og Android). Med funksjoner som EvaxML, er det mulig å bytte bildedata med et tredjepartssystem som Skidata og Fortress, som ofte brukes til f.eks. turnstiles på større stadioner.

Les om våre Zebra TC skannere her

******

Ønsker du å vite mer om løsningen eller er ute etter en ny billetteringspartner? Ta gjerne kontakt!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.