Eventim nå stolt partner av Lager11!

Snart får Trondheim et nytt og spennende samfunnshus! Lager11 skal ha åtte spisesteder, bar, scene og en klatrehall. Det skal være raust og inkluderende, både i form av mat og aktiviteter. Og Eventim er veldig stolt over at de har valgt oss som deres billetteringspartner!

Lager11 skal være et engasjerende knutepunkt for gatemat, kultur og arrangement på Sluppen i Trondheim. Det skal også være en inkubator for sceniske kunstnere, med kontorer og et enkelt øvingsrom som også kan fungere som en forestillingssal. Det vil være et spesielt fokus på å lage teater- og tverrsjangerprosjekter for og med lokalsamfunnet, samt tilby et bredt spekter av arrangementer og underholdning.

Les mer om Lager 11 i Adressavisen

Spennende mattilbud

Når man besøker Lager11 får man oppleve mat fra hele verden. Med plass til ca. 500 sittende gjester, blir det en litt avslappet stil med spiseplasser i form av benker og bord. Det skal være en uformell arena hvor man kan komme som man er og nyte god mat.

«Vi skal gjøre det på vår egen måte der matservering fra hele verden blir selve kjernen i virksomheten. Det skal være rask, enkel og variert mat, med små menyer som tilbyr en smak fra andre kulturer. Det blir ikke åtte store restauranter.» Dette sier daglig leder Hildegunn Gutvik til Adressavisen.

Hildegunn Gutvik, daglig leder. Bilde: Rune Petter Ness, Adressavisen

Mye kultur på Lager11

Kulturaktiviteter er en veldig viktig del av Lager 11. Det er mange som søker etter spillesteder innenfor scenekunst i Trondheim, og Kultursjefen for Lager11 Mari Moe Krysinska mener mange mangler et sted å være. Lager11 skal ha et rikt og variert kulturtilbud, men kanskje særlig et fokus på teaterforestillinger for barn og unge. Men det kan være alt fra fotball VM til et kurs i sykkelreparasjon!

«Lager 11 skal være et tverrfaglig hus der du også kan oppleve konserter, kunstutstillinger og mye annet. Dette skal bli et moderne samfunnshus», sier Mari Moe Krysinska til Adressavisen.

Besøk deres hjemmeside lager11.no

Lager11 nylig støttet av Kulturrådet

Tidligere støttet av både Trøndelag Fylkeskommune og Fond for utøvende kunstnere (FFUK) fikk Lager11 nylig støtte fra Kulturrådet! Kulturrådet skriver at de anser Lager 11 som et svært ambisiøst og interessant kunst- og stedsutviklingsprosjekt, og har tildelt kr 700 000 til investering i teknisk utstyr og tilpasninger i arenaens blackbox. Gratulerer!

Åpner snart!

Lager11 åpner snart og vi gleder oss til samarbeidet! I mellomtiden er det bare å følge Lager11 på facebook. Her kan man lese om alt fra digital påskekrim til Bussen Blåmåka, den rullende scenen som finner parkeringsplasser og bakgårder der de kan nå flere barn uten at de trenger å forlate husene sine. Inspirerende kulturtilbud i en periode hvor mange søker kultur og opplevelser i trygge omgivelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.