EVENTIM SUPPORT

I tillegg til robuste og sikre billettsystemer, leverer vi førsteklasses support for å støtte deres billett- og salgsstrategi. Med Eventim får dere derfor ikke bare en billetteringsløsning, men en fullverdig billetteringspartner

KUNDESUPPORT

Med lang og bred erfaring og lidenskap for liveindustrien, vil vårt dedikerte kundesupportteam jobbe med dere for sammen å sikre å få mest mulig ut av deres billettsalg. Med kontor i Oslo med støtte fra et skandinavisk team er vi aldri langt unna for å hjelpe til med å løse deres behov, eller være en sparringspartner rundt billettering, strategi eller markedsføringsbehov. Skulle et arrangement kreve on-site tilstedeværelse fra Eventim, er vi mer enn klare for å stille opp på deres arrangement.

Markedsføring

Ingen jobb er for liten og ingen er for stor. Enten det er behov for markedsføring av et konkret arrangement i spesifikke medier, eller behov for en fullstendig markedsføringspartner, har dere det dere trenger i Eventim som billetteringspartner. Eventim har et dedikert team med spesialister innen digital markedsføring som brenner for å selge billetter.

Adgangskontroll

Eventim leverer adgangskontroll i verdensklasse som blant annet er brukt under flere sommer og vinter OL samt mesterskap som VM i fotball og EM 2020 i håndball i Trondheim. Skanning er tilgjengelig både med dedikerte håndholdte skanningsenheter og en smarttelefon app (iOS og Android). Via et samarbeid med Axess kan vi også tilby både faste og mobile skanningsstasjoner. Vårt adgangskontroll team er også tilgjengelig til on-site support om det skulle være et behov for det.    

Kundeservice

Eventim har egen kundeservice som kan håndtere kundesupport for dere – om en billettkjøper har mistet deres billett, har et spørsmål om arrangementet eller har lyst til å kjøpe billetter over telefon. Gruppebestillinger kan også gjøres av vår kundeservice via telefonen, med muligheter for fakturering ved større bestillinger.

utsendelse av billetter

Selv om verden er blitt mer digital er det fortsatt mange som ønsker fysiske billetter. Vår kundeservice tar denne jobben og sender ut billetter til kunder som ønsker dette. Hva med å tilby FanTicket til deres arrangement? En FanTicket er det perfekte minnet. Med høy kvalitet og tilpasset design, er billettene unike og en perfekt gave! Bildet er trykket på eksklusivt billettmateriale og er et ideelt alternativ til en vanlig billett. Og det beste er at det er ingen ekstra kostnader involvert! Ikke for deg som kunde av Eventim og ikke for billettkjøperen.

Fansale

FanSALE er Skandinavias første digitale plattform for videresalg av billetter. Alle billetter kjøpt via Eventim kan selges på plattformen, og hele prosessen er 100% digital. Som arrangør betyr dette lettere innslipp og færre fortvilte fans som ikke får oppleve arrangementet de skal på. Og så klart, kun til facevalue som er i henhold til svartebørsloven. Mer om fanSALE finner du her.

rapportering OG ANALYSE

Standard og skreddersydd rapportering samt analyseverktøyet Eventim.analytics. Med Eventim får man et stort utvalg av rapporterings- og analyseverktøy som dekker de fleste behov. Er det en enkel rapport, mer avanserte rapporter, «live» rapportering eller behov for å gjøre en dypere analyse, får man tilgang til alt dette med Eventim som billetteringspartner.  

Streaming

Giggea er en sikker, brukervennlig pay-per-view streaming plattform. Med Giggea som streaming plattform og Eventim som billettleverandør, kan du som arrangør selge billetter på samme måte som et tradisjonelt fysisk arrangement. Billettkjøpere får tilgang på direktestrømming av arrangementet med adgangskode, og kan se arrangementet live, eller opptil 7 dager etter at arrangementet er ferdig. Les mer om vår streaming løsning her.