Trøndelag Teater velger Eventim som billetteringspartner

Barokkinteriør fra 1816

Trøndelag Teater, midt-Norges største kulturinstitusjon, har valgt Eventim Norge som deres langsiktige billetteringspartner.

Trøndelag Teater skal nå bruke det innholdsrike billettsystemet Eventim.Inhouse til salg av deres billetter, pakker, årskort, gavekort, servering og produkter. Samtidig, som deres billetteringspartner, vil Eventim hjelpe med rask og god kundeservice, markedsføring og promotering av deres arrangement.

Vi er utrolig glad for muligheten til å samarbeide med Trøndelag Teater og ser frem til å jobbe tett sammen med dem for å løse deres billetteringsbehov. Akkurat nå er det en krevende periode for bransjen. Jeg tror våre digitale covid-19 løsninger vil hjelpe Teateret og ikke minst billettkjøpere i en periode med mye usikkerhet på grunn av pandemien.

Marcia Titley, Adm. Dir. hos Eventim Norge

Les mer om Eventims covid-19 løsninger her

Unike funksjonaliteter med Eventim.Inhouse

Eventim.Inhouse er et av Europas ledende billettsystemer for teatre, operahus, konserthus, og museer, med mange unike funksjonaliteter. Trøndelag Teater får bl.a. deres egen white label webshop skreddersydd etter deres designprofil som sikrer en rask og enkel kjøpsprosess for deres kunder. Det var viktig for Trøndelag Teater å finne gode løsninger for deres teaterkort holdere. Med Inhouse er det nå mulig for Trøndelag Teater å selge både et vanlig Teaterkort og et Teaterkort Ungdom online i deres webshop, med ulike fordeler for medlemmene.

Trøndelag Teater har stor glede av å gå inn i et samarbeid med Eventim som vår nye billettleverandør. Vi er imponert over Eventims fleksible produkter og løsningsorienterte kundehåndtering. Den nye webshopen vi får tatt i bruk vil forbedre kundereisen ved netthandel og vi har nå mulighet for å tilby publikum både digitale gavekort og medlemspakker. Vi ser frem til et kreativt samarbeid med Eventim i kommende år.

Sissel Gynhild Hartley, Markeds og kommunikasjonssjef hos Trøndelag Teater

Les mer om Eventim.Inhouse her

Lansering av repertoar for 2021

Samtidig med overgangen til det nye billettsystemet har Trøndelag Teater også lansert en del av repertoaret for 2021. Neste års repertoar inneholder både urpremierer, dramatiseringer av litterære verker, ny dramatikk, familieforestillinger, samarbeidsproduksjoner, teaterklassikere og en avskjedsforestilling. Og ikke minst etterspurte gjenopptagelser. Forestillinger som Covid-19 satte en brutal stopper for. Trøndelag Teater satser friskt på at 2021 vil bli et bedre år, og et godt og rikt teaterår!

Se alle forestillingene her

Om Trøndelag Teater


Trøndelag Teater er et institusjonsteater i Trondheim. Teateret har fem scener, med et stort, moderne bygg fra 1997, og en fredet del – Gamle Scene – fra 1816, som er integrert i det nye. Den gamle teaterbygningen er Norges eldste og også blant de eldste spillesteder i Nord-Europa. Trøndelag Teater produserer egne teaterstykker, men blir også besøkt av både norske og utenlandske teaterkomponi.

Les mer om Trøndelag Teater her

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.