Arrangerer eller planlegger du en festival?

Eventim er Europas største billettleverandør med førsteklasses billettsystemer tilpasset for festivalarrangører og alle dine behov. Vi kan vise til enorm erfaring innenfor billettsalg for festivaler og tilbyr mer enn bare å selge festivalbilletter. Eventim kan være deres fullverdige samarbeidspartner og vi tilbyr å aktivt delta i markedsføringen, slik at dere kan nå et enda større publikum og selge enda flere billetter. Eventim tilbyr førsteklasses support og kundeservice for å sikre god ivaretakelse av både arrangør og billettkjøper.

Billettsalg i verdensklasse

Vi er en helhetlig leverandør av billettering, teknologi, support og kundeservice.

Arrangørsupport

Eventim gir deg den supporten du trenger for å arrangere en suksessfull festival. Vårt dedikerte support team er tilgjengelig 7 dager i uken og har lang erfaring med festivalbillettsalg. Vi jobber for å øke billetsalget ditt ved å tilby spennende løsninger du ikke har hatt tilgang til tidligere.

Adgangskontroll

Eventim leverer verdensklasse adgangskontroll for festivaler. Med erfaring fra store festivaler og arrangement som OL og VM i fotball, kan vi garantere deg en ny opplevelse av adgangskontroll. Vi tilbyr deg vår teknologiske løsninger og vårt erfarne adgangskontroll-team for å bistå.

Kundeservice

Med Eventim som din billettpartner hjelper vår kundeservice deres festivalkunder via telefon, e-post, chat og Facebook. Vi hjelper billettkjøperne med alt fra mistede billetter, spørsmål om festivalen, til å kjøpe billetter over telefon. La vår dedikerte kundeservice gjøre jobben.

Markedsføring

Som festivalens markedsføringspartner kan vi bistå med både lokal, nasjonal og internasjonal markedsføring. Vårt dedikerte team med spesialister innen digital markedsføring brenner for å selge festivalbilletter, og ingen jobb er for liten og ingen er for stor.

Deres kjøpsprosess

Det er deres festival og derfor mener vi også at kjøpsprosessen bør gjenspeile festivalens profil. Sammen med dere tilpasser vi kjøpsprosessen slik at billettkjøperen vil oppleve at hele kjøpsprosessen finner sted på festivalens nettside. Vi tilbyr flere unike løsninger som gjør det mulig å selge andre produkter som merch, mat, drikke og camping i samme kjøpsprosess.

Teknologisk frempå

Eventim's systemer er testet og bevist i noen av verdens største arrangementer. Vi er kjent for å være stabile og sikre. Dette garanterer at billetter vil selge smertefritt og uten nedetid, selv under høyt trykk. Vi tilbyr funksjonaliteter for festivaler som ingen andre kan matche, og vil jobbe sammen med deg for å finne den mest optimale billettløsningen for deres festival.

21

LAND

250M

BILLETTER SOLGT HVERT ÅR

3000

ANSATTE

Fordeler med Eventim

Best på mersalg

Når du skal arrangere en lønnsom festival er det essensielt at mersalget blir vellykket. Med våre løsninger legger vi opp til en skreddersydd kundereise som både promotrerer og gir dere nye muligheter innen mersalg.

Åpent system

Med Eventim får du Europas største billettpartner på laget. Våre systemer støtter integrasjoner opp mot de viktigste kanalene, inkludert Facebook som gjør det lett å markedsføre og selge billettene online.

Ekspertise

Eventim er Europas største billettleverandør og vi har vært med på å arrangere noen av verdens største festivaler samt arrangementer som OL og VM. Med dette kan du være sikker på at vår ekspertise er i toppskiktet.

Full oversikt

Med våre billettsystemer blir festivalens statistikk lett oversiktlig, slik at du kan bruke tiden hvor det gjelder. Velkommen til markedets beste billettsystemer.

Arrangør og Billettkjøpers møte med Eventim

Når man arrangerer festival er det essensielt at både arrangør og billettkjøper møter et erfarent og profesjonelt billetteringsselskap med god support og kundeservice sammen med moderne løsninger for billettering og andre tjenester. Med Eventim som billetteringspartner sikrer man at man får tilgang på alt dette pluss mye mer. Sammen utvikler vi både festivalen og selger flere billetter og produkter.

Tilpasset kjøpsprosess

Våre billettsystemer har handlekurv som gjør det mulig for billettkjøpere å kjøpe merchandise, mat, drikke, transport, parkering, hotell, m.m. i samme transaksjon. Varene kan selges både som separate produkter og dermed være tilgjengelige som «frittstående» produkter på samme måte som en billett, eller de kan knyttes til bestemte arrangement og dermed kun være tilgjengelig i forbindelse med billettkjøp.

Festivalkart

Eventim billettsystemer har avanserte festivalkart-løsninger som gjør det mulig å lage eget salkart og festivalkart. Salkartet kan vise flere detaljer som f.eks. plassering av innganger, toaletter, barer, m.m. Festivalkartet kan være teltplass, glamping, bobilplass, m.m. På samme måte som i en sal kan billettkjøperen velge hvor de vil sove blant tilgjengelige plasser.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Kapasitetsoversikt

For festival-arrangører er det mye å holde styr på når man selger ulike billettyper med forskjellig kapasitet. Våre billettsystemer gjør det enkelt å holde styr på kapasiteten ved å automatisk holde styr på dette for arrangørene.

Fanticket

Eventim’s “fanTicket” er en tilleggs mulighet for festivalarrangører, som er skreddersydde billetter i høy papirkvalitet, med mulighet for å designe egne billetter som kan brukes som samleobjekt. Sponsorer kan også inkluderes for logoeksponering.

Flere leveringsmetoder

Vi tilbyr skannbare festival-billetter i alle nødvendige formater. PDF, mobilbilletter som kan lagres i Wallet appen, samt papirbilletter med levering i posten. Det betyr at fans kan velge akkurat den leveringsmetoden som passer deres behov.

Best på support

Hos Eventim får du servicen du trenger. Vi har et stort team klare for å ta alle kundeutfordringer som foregår før, under og etter festivalen. Vi er tilgjengelige på telefon og dere som festivalarrangør 7 dager i uken.

Noen av våre kunder

Eventim Norge er ikke bare et billetteringsselskap, men en hjerte god servicepartner. De står klare til å strekke seg langt, for å kunne tilby god service og gir trygghet for at billettsalget til forestillingene skal nå sitt publikum. At forestillingene får den oppmerksomheten de fortjener.

For å drive et nytt og spennende teaterhus i Trondheim, trenger vi en samarbeidspartner som forstår våre behov. Til å være en relativt liten aktør mht billettsalg har vi likevel behov for endel oppfølging og dialog. Eventim har tatt imot oss med en dialog og oppfølging vi ikke trodde var mulig for oss, og samtidig utfordrer oss til å tenke nytt på alt ifra kommunikasjon til mersalg.