Arrangerer du allerede festival eller planlegger du en ny festival?

Da har du kommet til rett sted. La oss fortelle deg hvorfor du bør selge dine festivalbilletter med oss. Eventim er Europas største billettleverandør og tilbyr førsteklasses billettsystemer som kan tilpasses de fleste behov for deg som arrangør. Vi kan vise til enorm erfaring innenfor billettsalg for festivaler og tilbyr mer enn bare å selge festivalbilletter. Eventim kan være deres fullverdige samarbeidspartner og vi tilbyr å aktivt delta i markedsføringen, slik at dere kan nå et enda større publikum og selge enda flere billetter. Med Eventim på laget får dere også førsteklasses support og kundeservice som sikrer at dere som kunde og deres billettkjøpere blir godt ivaretatt med oss som billetteringspartner.

Billettsalg i verdensklasse

Vi er en helhetlig leverandør av billettering, teknologi, support og kundeservice.

Arrangørsupport

Når du skal arrangere festival er det avgjørende at du får god og riktig support. Med Eventim får dere dedikert support 7 dager i uken som kan vise til lang festivalerfaring. Vi ivrer etter å støtte opp om billettsalget deres, og vår support vil bidra til å løfte billetteringen med spennende løsninger dere ikke har hatt tilgang til tidligere.

Adgangskontroll

Eventim leverer adgangskontroll i verdensklasse og markedets beste for festivaler. Med erfaring fra noen av verdens største festivaler samt arrangement som OL og VM i fotball, kan vi garantere dere en ny opplevelse av adgangskontroll. Vi tilbyr dere våre teknologiske løsninger samt vårt erfarne adgangskontroll-team til å bistå dere.

Deres kjøpsprosess

Det er deres festival og derfor mener vi også at kjøpsprosessen bør gjenspeile festivalens profil. Sammen med dere tilpasser vi kjøpsprosessen slik at billettkjøperen vil oppleve at hele kjøpsprosessen finner sted på festivalens nettside. På denne måten vil festivalens merkevare forsterkes samt konverteringen øke, og sammen med de mange unike løsningene kan man selge andre produkter, merch, mat, drikke, eller f.eks camping i samme kjøpsprosess.

Teknologisk frempå

Eventim sine systemer blir brukt på noen av verdens største arrangement og kan vise til å være de meste stabile på markedet. Dette sikrer at billettsalget til deres festival vil gå smertefritt og sømløst uten nedetid selv om det er stort trykk. Og med funksjonaliteter for festivaler som ingen andre kan vise til sikrer vi sammen med dere den beste og mest optimale billettløsningen for deres festival.

Kundeservice

Med Eventim som din billettpartner hjelper vår kundeservice deres festivalkunder via telefon, e-post, chat og Facebook. Vi hjelper billettkjøperne med alt fra mistede billetter, spørsmål om festivalen, til å kjøpe billetter over telefon. La vår dedikerte kundeservice gjøre jobben for dere.

Markedsføring

Som festivalens markedsføringspartner kan vi bistå med både lokal, nasjonal og internasjonal markedsføring. Vårt dedikerte team med spesialister innen digital markedsføring brenner for å selge festivalbilletter, og ingen jobb er for liten og ingen er for stor.

Arrangør og Billettkjøpers møte med Eventim

Når man arrangerer festival er det essensielt at både arrangør og billettkjøper møter et erfarent og profesjonelt billetteringsselskap med god support og kundeservice sammen med moderne løsninger for billettering og andre tjenester. Med Eventim som billetteringspartner sikrer man at man får tilgang på alt dette pluss mye mer. Sammen utvikler vi både festivalen og selger flere billetter og produkter.

Tilpasset kjøpsprosess

Våre billettsystemer har handlekurv som gjør det mulig for billettkjøpere å kjøpe merchandise, mat, drikke, transport, parkering, hotell, m.m. i samme transaksjon. Varene kan selges både som separate produkter og dermed være tilgjengelige som «frittstående» produkter på samme måte som en billett, eller de kan knyttes til bestemte arrangement og dermed kun være tilgjengelig i forbindelse med billettkjøp. 

Festivalkart

Eventim billettsystemer har avanserte festivalkart-løsninger som gjør det mulig å lage eget salkart og festivalkart. Salkartet kan vise flere detaljer som f.eks. plassering av innganger, toaletter, barer, m.m. Festivalkartet kan være teltplass, glamping, bobilplass, m.m. På samme måte som i en sal kan billettkjøperen velge hvor de vil sove blant tilgjengelige plasser.

Koronaløsninger som hjelper dere

Pandemien har gjort det vanskelig for festival-arrangører å holde trett med lovverket. Men med våre billettsystemer får du de beste funksjonaliteten innenfor koronaløsninger som vil gjøre jobben deres mye enklere med både salg av billetter og ikke minst gjennomføring av selve festivalen. Derfor utvikles våre systemer også kontinuerlig.

Fordeler med Eventim

Best på mersalg

Når du skal arrangere en lønnsom festival er det essensielt at mersalget blir vellykket. Med våre løsninger legger vi opp til en skreddersydd kundereise som både promotrerer og gir dere nye muligheter innen mersalg.

Åpent system

Med Eventim får du Europas største billettpartner på laget. Våre systemer støtter integrasjoner opp mot de viktigste kanalene, inkludert Facebook som gjør det lett å markedsføre og selge billettene via ønskede kanaler.

Ekspertise i verdensklasse

Eventim er Europas største billettleverandør og vi har vært med på å arrangere noen av verdens største festivaler samt arrangementer som OL og VM. Med dette kan du være sikker på at vår ekspertise er i toppskiktet.

Full oversikt

Med våre billettsystemer blir festivalens statistikk lett oversiktlig, slik at du kan bruke tiden hvor det gjelder. Velkommen til markedets beste billettsystemer.

Kapasitetsoversikt

For festival-arrangører er det mye å holde styr på når man selger ulike billettyper som for eksempel dagspass, 2-dagerspass og helgepass. Utfordringen for arrangører er ofte det å holde styr på kapasiteten – for eksempel hvor mange fredagspass kan man selge samtidig med festivalpass uten å overstige totalkapsiteten. Med våre billettsystemer er det enkelt å holde styr på kapasiteten – da billettsystemene automatisk holder styr på dette for dere. 

Fanticket

En tilleggsmulighet er å ta i bruk Eventims skreddersydde papirbilletter «fanTicket». Dette er billetter i høy papirkvalitet og her er det mulig for festivalarrangøren å designe egne billetter som blir et samleobjekt. Samarbeidspartnere eller sponsorer kan også inkluderes som kan være verdifull logoeksponering for en bedrift.

Flere leveringsmetoder

Vi tilbyr skannbare festival-billetter i alle nødvendige formater. PDF, mobilbilletter som kan lagres i Wallet appen, samt papirbilletter med levering i posten. Det betyr at fans kan velge akkurat den leveringsmetoden som passer deres behov. 

Support i verdensklasse

Hos Eventim får du servicen du trenger. Vi har et stort team klare for å ta alle kundeutfordringer som foregår før, under og etter festivalen. Vi er tilgjengelige på telefon og dere som festivalarrangør 7 dager i uken. 

Referanser som bruker Eventim

Hva sier de om oss?