Skal du arrangere festival?

Gjør det med oss i Eventim!

Hvorfor velge oss?

Arrangørsupport

Med Eventim som festivalpartner, er du garantert førsteklasses arrangørsupport 7 dager i uken.

Billettsystem

Skreddersydde systemer utviklet for festivaler for å gi arrangører og publikum den beste opplevelsen.

fanSALE

Vår offisielle videresalgsplattform fanSALE hindrer falske billetter og svartebørs.

Rapportering

Få eierskap til kundedata og skreddersydde rapporter som gir god innsikt i ditt publikum.

Kundeservice

Vi gir billettkjøperne til din festival god kundeservice og en helt bekymringsfri opplevelse.

EVENTIM.Pass

Adgangskontroll, videresalg og videresending av billetter går som en lek med billettypen Eventim.Pass.

Arrangørsupport

Med Eventim som festivalpartner, er du garantert førsteklasses arrangørsupport 7 dager i uken. Våre kunder sier vi er best i bransjen når det gjelder support for festivalarrangører. Vår dedikerte supportteam er der sammen med dere for å bidra til at din festival skal lykkes i enda større grad. Ta din festival til nye høyder nå!

Billettsystem

Eventim tilbyr skreddersydde billettsystemer for festivaler, designet for å effektivisere og forbedre billetteringen, gi flere muligheter og sikre den beste kundeopplevelsen. Velg Eventim for en sømløs billettløsning.

fanSALE & EVENTIM.Pass:

Sikkerhet for fans og arrangør

FanSALE og EVENTIM.Pass er to av våre viktigste verktøy for å forhindre svindel og svartebørs. FanSALE er vår offisielle videresalgsplattform som sikrer både selger og kjøper mot falske billetter, og som gjør hele videresalgsprosessen pålitelig og trygg. EVENTIM.Pass er en egen billettype som utstedes utelukkende digitalt og som gjør kjøp, videresalg og overføring enda sikrere. 

Kundedata og rapportering

Med Eventim får du full eierskap til kundedata og skreddersydde rapporter, som gir god oversikt, innsikt og kontroll, og hjelper deg med å ta de beste beslutningene for din festival. Vi er din ideelle festivalsamarbeidspartner for full og sikker tilgang til kundedata.

Eventim – best på kundeservice for festivaler

Med Eventim får billettkjøperne topp kundeservice. La oss ivareta ditt publikum og gi dem en bekymringsfri opplevelse, slik at du kan fokusere på å lage tidenes beste festival. Kundeservice er en selvfølge med oss.

Ønsker du å vite mer?

Er du nysgjerrig eller interessert i å vite mer om et billetteringssamarbeid med Eventim, eller hvordan vi kan bistå dere og deres festival? Legg igjen dine kontaktdetaljer så tar vi kontakt med deg.