Den komplette SaaS for teatre, konserthus, operahus, attraksjoner og idrettsorganisasjoner – alt i samme system.

Mer enn en billettplattform​

Medlemskap og abonnement

Bygg lojalitet ved å tilby et utvalg av medlemskap, sesongkort og fleksible abonnementspakker.

Et åpent system

Sikre sømløse arbeidsprosesser ved å bruke vår XML og API funksjonalitet for å koble til tredjepartsløsninger.

Integrert CRM-løsning

Øk omsetning med innsikt i kundevaner og preferanser. 
E-poster, segmentering, ABC analyse.

Omfattende rapportering

Enkelt trekke rapporter og tilpasse etter dine behov. Se dine salgstall fra alle enheter, også mobil.    

Hva er EVENTIM.Inhouse?

EVENTIM.Inhouse har de siste 20 årene vært et av Europas ledende billettsystemer for teatre, operahus, konserthus, attraksjoner og idrettsorganisasjoner.

Mer enn 600 kulturinstitusjoner over hele Europa bruker INHOUSE til å selge billetter på billettkontorer, i utsalgssteder og online. INHOUSE inneholder mange forskjellige elementer som til sammen bidrar til en tilpasset løsning for alle våre kunder. 

Den komplette SaaS billettløsning og mer – alt i samme system.

26

LAND

250M

BILLETTER SOLGT HVERT ÅR

3000

ANSATTE

Den komplette selvbetjenete
SaaS billetteringsløsning.

Opprette dine egne arrangement, administrer din egen økonomi, markedsfør dine egne arrangement, bruk tidsbestemt inngang, tilby mat og drikke og tilpasse til akkurat dine behov. Disse er bare noen av mulighetene som er tilgjengelige for deg. Med EVENTIM.Inhouse får du alt du trenger, i samme system.

Tilpass etter dine behov

Tilpass din white label-webshop, e-billetter, mobilbilletter, e-postbekreftelser, fakturaer, medlemskort og mye mer med våre brukervennlige layoutredigerere.

Mersalg og krysssalg

Øk inntekter og det gjennomsnittlige handlekurvverdien med muligheten til å kryssselge produkter som merchandise, mat og drikke og lignende arrangement.

Fleksible pakker

Bygg lojalitet og tilby fleksibilitet til dine kunder ved å designe “plukk-og-miks” pakker. Enten med et fast eller fleksible antall kjøp, etter dine behov.

Tidsbestemt inngang

Perfekt for museer, attraksjoner, skolebesøk og restaurant, EVENTIM.Inhouse har en smidig og effektiv tidsstyrt inngangsløsning.

Salkart og utsikt fra ditt sete

Alt fra unummererte og nummererte salkart, bord kart, 3D-visning, allokasjoner og blokkeringer – EVENTIM.Inhouse kan håndtere alle arrangementskonfigurasjoner, med velg ditt eget sete, beste-sete booking og utsikt fra ditt sete.

Integrert billettkontor

Gruppebestillinger, ventelister, detaljert kundehistorikk, betalingslenker, rask checkout og berøringsskjermteknologi er bare noen av funksjonene som er tilgjengelige. 

Integrasjon til CMS-løsninger

Bruk XML eksport til å trekke bl.a. arrangementsinformasjon, billettpriser, salgslenker og kapasitet direkte over til deres nettside.

Regnskapsinterface

EVENTIM.Inhouse har en dynamisk interface mot ulike økonomisystem og kan dermed støtte kobling mot diverse regnskapssystemer. Sertifisert av PwC.

 

Ønsker du en demo?

Skriv inn din e-postadresse så tar vi kontakt med deg for en demo!