Våre billettsystemer

Synlighet er nøkkelen til et godt billettsalg. Det vil vi hjelpe deg med, ved å være en god partner for deg. Hos Eventim tilbyr vi deg to ulike billettsystemer. Eventim.NET og Eventim.Inhouse. Til sammen dekker disse to systemene de fleste behov for alle som ønsker å selge billetter. Finn ut hvilket system som passer best for deg og ditt behov. 

Eventim.net

NET er et kraftig og dynamisk billettsystem som har vist seg å være et av de mest pålitelige og robuste billettsystemene i verden. Allsidig og fleksibelt, NET brukes på noen av verdens største og mest profilerte festivaler, konsertturnéer og arenaer.

Eventim.INHOUSE

INHOUSE er et av Europas ledende billettsystemer for teatre, operahus, konserthus, museer og idrettsarenaer. Arrangører bruker den allsidige funksjonaliteten i INHOUSE til billettsalg online, salg av abonnement / sesongkort, på billettkontoret og ved ulike utsalgssteder.

Eventim.light

EVENTIM.Light er et nettbasert selvservice-billettsystem som gir deg mulighet til raskt å selge billetter til et bredt publikum. Light er enkel i bruk og rik på funksjonaliteter, og gir en sømløs kundereise for deg og din billettkjøper. Fortrinnet med Light er mulighetene du har til å håndtere et stort antall arrangementer og arrangører.

Hvorfor velge Eventim

Vi tilbyr mer enn billettsystemer – vi er en helhetlig billetteringspartner

Våre salgskanler

Med våre billettsystemer, selger vi billetter gjennom så mange forskjellige kanaler som mulig - både på nett og offline. Dine billetter kan selges på vår nettside, ditt eget nettsted, Facebook, via vårt kundesenter, lokalt i døra, på eget billettkontor og på diverse utsalgssteder

Våre markedsplasser

Via vår norske plattform eventim.no treffer du et bredt publikum. Med oss, kan du også få mer synlighet ved å få plass på wallpaper, leaderboard og topp-slider. Vi kan også tilby markedsføring på våre plattformer i Skandinavia og i resten av Europa.

Ulike billetttyper

Billettkjøperne kan velge mellom ulike billettyper etter deres behov. Vi tilbyr blant annet være elektronisk PDF-billett, mobilbillett tilpasset Wallet, papirbillett via posten (også med gaveinnpakning) samt henting i billettluken.

Teknisk pålitelighet

Vi har pålitelige og robuste systemer med høy ytelse. Vi driver kontinuerlig optimalisering og utvikling av våre billettsystemer for å forsette å forbedre våre allerede verdensledende billettsystemer.

Vi holder deg i hånden hele veien

I tillegg til robuste og sikre billettsystemer, leverer vi førsteklasses support for å støtte deres billett- og salgsstrategi. Med Eventim får dere derfor ikke bare en billetteringsløsning, men en fullverdig billetteringspartner

White label-løsninger

Øk konverteringene ved å selge billetter med deres eget design/merkevare på våre billettsystemer. Eventim har ulike løsninger som også inkluderer integrering på din hjemmeside via iFrame.

Facebook Ticketshop

Med Eventim er det mulig å selge sine egne billetter via Facebook sider ved bruk av Facebook Ticketshop. Vi har også mange andre spennende funksjoner som vil øke billettsalget på nett!

Rapporter & analyser

Vil du vite hvem kundene dine er og hvor de kjøper sine billetter? Vil du i sanntid se hvilke kanaler dine billetter blir solgt? Vil du vite hvor vellykket kampanjene dine er og hvor kundene dine kommer fra? Med Eventim billettsystemer får du svar på alle spørsmålene du måtte lure på.

Markedsføring partner

Vi kommuniserer med våre kunder hver uke via e-post. Vi har også stor erfaring med å bruke sosiale medier for å skape bevissthet, engasjement og billettsalg. Vi hjelper gjerne til med målrettede sosiale medier-kampanjer, programmatiske displaykampanjer og retargeting kampanjer.

Du kan stole våre billettsystemer!

Eventim har referanser i verdensklasse og har solgt billetter til noen av verdens mest profilerte arrangementer, inkludert Vinter OL i Torino i 2006, Sotsji 2014 og Sommer OL i Rio i 2016. Våre systemer har vist seg å være blant verdens mest pålitelige og robuste billettsystemer. Vi har blant annet håndtert 30 millioner transaksjoner på mindre enn 30 minutter, og 3 millioner internasjonale kunder på samme tid.

Et utvalg av våre nåværende kunder

Dette er hva kundene sier om oss