Billettsystemer fra Eventim!

Med over 20 års erfaring med utvikling av billettsystemer kan vi vise til den mest pålitelige og robuste billett-teknologien på markedet. 

Velg riktig plattform for deg

Arrangementer finnes i alle former og størrelser, og det er viktig å finne den riktige billetteringsløsningen som passer best nettopp for deg. Med oss finnes 3 ulik billettsystemer å velge mellom – enten du skal selge billetter til utstillinger, festivaler, teater, kulturhus eller stadion. Vi er sikre på at vi har den riktige plattformen for deg.   

NET er et kraftig og dynamisk billettsystem som har vist seg å være et av de mest pålitelige og robuste billettsystemene i verden. Allsidig og fleksibelt, NET brukes på noen av verdens største og mest profilerte festivaler, konsertturnéer og arenaer.
INHOUSE er et av Europas ledende billettsystemer for teatre, operahus, konserthus, museer og idrettsarenaer. Arrangører bruker den allsidige funksjonaliteten i INHOUSE til billettsalg online, salg av abonnement / sesongkort, på billettkontoret og ved ulike utsalgssteder.

EVENTIM.Light er et nettbasert selfservice-billettsystem som gir deg mulighet til raskt å selge billetter til et bredt publikum. Light er enkel i bruk og rik på funksjonaliteter, og gir en sømløs kundereise for deg og din billettkjøper. 

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med en oss i salgsteamet, eller legg igjen dine kontaktdetaljer under så tar vi kontakt med deg.