Om Oss

Vi er Europas ledende billett- og live-underholdningsselskap.

Alt du trenger fra en markedsleder

Med aktiviteter i 26 land, er vi Europas største billett- og live-underholdningsselskap. Gjennom vår teknologi og prisvinnende tjenester distribuerer vi årlig over 250 millioner+ billetter, og driver noen av de største arenaene og festivalene i Europa.

Som en av verdens ledende leverandører av billett-teknologi, kan vi tilby deg førsteklasses billetteringsløsninger, moderne markedsførings- og analytiske verktøy, strategisk partnerskap og fremragende tjenester for arrangementer av alle størrelser.

Som operatør av egne spillesteder har våre robuste og pålitelige billettløsninger vært avgjørende for vår suksess. Vi investerer kontinuerlig i teknologien vår for å møte de stadig økende kravene til vår egen virksomhet og din. Så hos oss kan vi garantere at du er i trygge hender.

Referanser i verdensklasse

Eventim har referanser i verdensklasse og har solgt billetter til noen av verdens mest profilerte arrangementer, inkludert flere Sommer- og Vinter OL, samt noen av Europas største festivaler, konserter og turneer. Du kan være trygg på våre billettsystemer som kan vise til å være blant de mest pålitelige og robuste billettsystemene på markedet. Våre systemer kan vise til håndtering av 30 millioner transaksjoner på mindre enn 30 minutter og 3 millioner internasjonale kunder på samme tid.

Totalleveranse

Eventim tilbyr moderne, fleksible og omfattende billettløsninger – alt fra billettsystemer til salgsanalyser, kundeinnsikt og digital markedsføring. Eventim tilbyr en rekke salgskanaler samt kundeservice og adgangskontroll. Vi streber etter å være en proaktiv partner for våre kunder. Derfor tilbyr vi en aktiv rolle i markedsføringen, salgsstrategier og kundekommunikasjon. Med kontorer over hele Skandinavia, har vi en sterk lokal tilstedeværelse og forstår de lokale kravene, samtidig drar vi nytte av den unike erfaringen og forståelsen nettverket i et globalt selskap gir.

billettsystem fra eventim

Møt salgsteamet

Med mer enn 45 års bransjeerfaring tilsammen, vil vårt team supportere dere hele veien.
Vi deler gjerne våre erfaringer og ekspertise som en del av et samarbeid. 

Marcia Titley

Adm. Direktør / Salg

Marcia kan vise til over 20 års erfaring fra salg, markedsføring og billettering i tillegg til mange års erfaring fra venuebransjen. 

Morten Hammer

Kommersiell Direktør / Salg

Morten har over 20 års erfaring fra billettering, venue, arrangement, salg, markedsføring og spons. Han diskuterer gjerne alt fra billettsystemer til salg- og markedsstrategier.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med en av oss i salgsteamet, eller legg igjen dine kontaktdetaljer under så tar vi kontakt med deg!