Om Eventim Norge

Eventim Norge er en del av Eventim Scandinavia, en profesjonell billettdistributør i Skandinavia siden 2004. Vi har en sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med lokale kontorer i Stockholm og København. Eventim Scandinavia eies av CTS Eventim, Europas største billettering og liveunderholdningsfirma. Hvert år selges mer enn 250 millioner billetter til 200.000 arrangementer over hele verden med Eventim-billettsystemene. Eventim-gruppen er basert i 21 land, er børsnotert i Tyskland, har en omsetning på 1,2 milliarder euro og over 3.000 ansatte på verdensbasis.

0
Land
0
Solgte billetter hvert år
0
Ansatte

Referanser i verdensklasse!

Eventim har referanser i verdensklasse og har solgt billetter til noen av verdens mest profilerte arrangementer, inkludert Vinter OL i Torino i 2006, Sotsji 2014 og Sommer OL i Rio 2016. Våre billettsystemer har vist seg å være noen av de mest pålitelige og robuste billettsystemene på markedet, og har håndtert 30 millioner transaksjoner på mindre enn 30 minutter og 3 millioner internasjonale kunder på samme tid.

Totalleveranse

Eventim tilbyr moderne, fleksible og omfattende billettløsninger – alt fra billettsystemer til salgsanalyser, kundeinnsikt og digital markedsføring. Eventim tilbyr en rekke salgskanaler samt kundeservice, adgangskontroll og akkrediterings systemer. Vi strever etter å være en proaktiv partner for våre kunder. Derfor tilbyr vi en aktiv rolle i markedsføringen, salgsstrategier og kundekommunikasjon. Vi gir dere et unikt innblikk i både salgs og kundesegmentering. Med kontorer over hele Skandinavia, har vi en sterk lokal tilstedeværelse og forstår de lokale kravene, samtidig drar vi nytte av den unike erfaringen og forståelsen nettverket i et globalt selskap gir.