NET-systemet er et kraftig og tilpasningsdyktig billettsystem som er designet for å håndtere enorme trafikkvolumer. 

Hva du får med Eventim.NET

Kraftig og robust billettsystem

Skalerbar plattform for å håndtere stor belastning og etterspørsel
Har en bevist track record og har bl.a. solgt mer enn 1 million billetter på en dag.  

Moderne e-commerce plattform

Med handlekurv løsning, kan du selge billetter, pakker, varer, sesongkort, og gavekort. Alt i din egen white-label shop.

Dedikert support team med lang erfaring

Våre Support kollegaer er tilgjenglig 7 dager i uken via både telefon og e-post, og tar ansvar for arrangementsopprettelse for deg.

Skreddersydd markedsføringstrategi

Ved å bruke alle tilgjengelige kanaler i vårt nettverk, lager vi en markedsføringstrategi utformet for å komplimentere din egen.

Hva er Eventim.NET?

EVENTIM.Net er et kraftig og dynamisk billettsystem som har vist seg å være et av de mest pålitelige og robuste billettsystemene på markedet og har solgt billetter til noen av de største og mest fremtredende konsertturnéer, festivaler, og arenaer i verden.

Vårt Support team er drivkraften bak denne plattformen, og tar seg av alle tekniske aspekter for deg. Det vil si arrangementsopprettelse, kampanjetilbud og avregning, samt bidrar gjerne med rådgivning innenfor salgsstrategi og kundekommunikasjon når det trengs. 

26

LAND

250M

BILLETTER SOLGT HVERT ÅR

3000

ANSATTE

Vi hjelper deg hele veien

Med Eventim får du ikke bare en billetteringsløsning, men også en fullverdig billetteringspartner.

Arrangementsopprettelse

La våre Support eksperter ta hele arrangementsopprettelsen for deg. Vi garanterer å få dine arrangement raskt i salg slik at du kan fokusere på ditt arrangement.

Branded kjøpsprosess

Få din egen webshop tilpasset deres design. Dette forsterker deres merkevare og sikrer en optimal kjøpsprosess for deres billettkjøpere.

Markedsplasser

Via vår plattform eventim.no treffer du et bredt publikum. Ekstra synlighet er mulig gjennom wallpaper, leaderboard og topp-slider plassering. Vi kan også tilby internasjonal markedsføring over hele Skandinavia og andre steder i Europa gjennom våre Eventim-kollegaer i utlandet.

Kundeservice

La vår Eventim kundeservice hjelpe dine billettkjøpere. Om en billettkjøper har mistet deres billett, har et spørsmål om arrangementet, eller har lyst til å kjøpe billetter over telefon, vår kundeservice er tilgjengelig via telefon, chat, Facebook og e-post.

FanSALE

Nå kan deres fans kjøpe og videreselge billetter som er kjøpt på Eventim på en trygg og lovlig måte. Med fanSALE blir billetter automatisk kansellert og nye billetter booket og levert i en ny ordre. Prosessen er 100% digital og sikrer en god opplevelse, både for selgeren og for kjøperen. Verifisert – trygt – raskt – rettferdig.

www.fansale.no

 

Ønsker du en demo?

Skriv inn din e-postadresse så tar vi kontakt med deg for en demo!