Arrangerer du konserter eller planlegger du en ny konsert?

Da har du kommet til rett sted. La oss fortelle deg hvorfor du bør selge dine konsertbilletter med oss. Eventim er Europas største billettleverandør og tilbyr førsteklasses billettsystemer som kan tilpasses de fleste behov for deg som arrangør. Vi har dessuten lang erfaring innenfor billettsalg for konserter og kan tilby mer enn bare å selge billetter. Eventim kan være din fullverdige samarbeidspartner og vil kunne delta aktivt i markedsføringen og dermed oppnå et enda større publikum og selge enda flere billetter. Med Eventim på laget får du også førsteklasses support og kundeservice som sikrer at både du som kunde og dine billettkjøpere blir godt ivaretatt med oss som billetteringspartner.

Billettering i verdensklasse

Vi er en helhetlig leverandør av billettering, teknologi og kundeservice.

Arrangør Support

Når du skal arrangere konsert er det avgjørende at du får god og riktig support. Med Eventim får dere dedikert support med lang erfaring 7 dager i uken som ivrer etter å støtte opp om billettsalget til deres konsert. Vår support bidrar til å løfte deres billettering med nye spennende løsninger dere ikke har hatt tilgang til tidligere.

Adgangskontroll

Eventim leverer adgangskontroll i verdensklasse og har markedets beste for konserter. Med erfaring fra noen av verdens største arrangement samt idrettsarrangement som OL og VM i fotball, kan vi garantere dere en ny opplevelse av adgangskontroll. Vi tilbyr både de teknologiske løsningene, samt vårt erfarne adgangskontroll team til å bistå dere.

Deres kjøpsprosess

Det er deres konsert og derfor mener vi også at kjøpsprosessen bør gjenspeile deres profil. Sammen med dere tilpasser vi kjøpsprosessen slik at billettkjøperen vil oppleve at hele kjøpsprosessen finner sted på deres eller konsertens nettside. På denne måten vil arrangørens eller konsertens merkevare forsterkes samt konverteringen øke, og sammen med de mange unike løsningene kan man selge andre produkter, merch, mat og drikke i samme kjøpsprosess.

Teknologisk frempå

Eventim sine systemer blir brukt til noen av verdens største arrangement og kan vise til å være de meste stabile på markedet. Dette sikrer at billettsalget til deres konsert vil gå smertefritt og sømløst uten nedetid selv om det er stort trykk. Sammen med unike funksjonaliteter som ingen andre kan vise til, sikrer vi sammen den beste og mest optimale billettløsningen for akkurat deres arrangement.

Kundeservice

Med Eventim som din billettpartner hjelper vår kundeservice dine kunder via telefon, e-post, chat og Facebook. Vi hjelper billettkjøperne med alt fra billetter som er mistet, spørsmål om arrangementet, til å kjøpe billetter over telefon. La vår dedikerte kundeservice gjøre jobben for dere.

Markedsføring

Som deres markedsføringspartner kan vi bistå med både lokal, nasjonal og internasjonal markedsføring. Vårt dedikerte team med spesialister innen digital markedsføring brenner for å selge billetter, og ingen jobb er for liten og ingen er for stor.

Arrangør og Billettkjøpers møte med Eventim

Når man arrangerer f.eks. en konsert, er det essensielt at både arrangør og billettkjøper møter et erfarent og profesjonelt billetteringsselskap med god support og kundeservice sammen med moderne løsninger for billettering og andre tjenester. Med Eventim som billetteringspartner sikrer man at man får tilgang på alt dette pluss mye mer. Sammen utvikler vi både selve arrangementet, samt selger flere billetter og produkter.

Tilpasset kjøpsprosess

Våre billettsystemer har handlekurv som gjør det mulig for billettkjøpere å kjøpe merchandise, mat, drikke, transport, parkering, hotell, m.m. i samme transaksjon. Varene kan selges både som separate produkter og dermed være tilgjengelige som «frittstående» produkter på samme måte som en billett, eller de kan knyttes til bestemte arrangement og dermed kun være tilgjengelig i forbindelse med billettkjøp. 

 

Salkart, teltplasser osv.

Eventim billettsystemer har avanserte salkartløsninger som gjør det mulig å lage meget kreative salkart. Salkartet kan vise flere detaljer som f.eks. plassering av innganger, toaletter, barer, m.m. Mens festivalbilletter som regel er unummererte og dermed uten salkart, er det mange arrangører som velger å bruke våre salkart løsninger til salg av overnatting. Det kan være teltplass, glamping, bobilplass, m.m. På samme måte som i en sal kan billettkjøperen velge hvor de vil sove blant tilgjengelige plasser.

Koronaløsninger som hjelper dere

Pandemien har vært meget krevende for kulturbransjen. Eventim har utviklet flere digitale løsninger for å hjelpe våre arrangører som kan brukes dersom det blir behov. Dette inkluderer bl.a. personlige billetter, skanning av koronasertifikat, refusjon til tilgodelapp, og en salkartalgoritme med automatisk avstandsberegning. Pandemien har gjort det vanskelig for arrangører å holde trett med lovverket. Men med våre billettsystemer får du de beste funksjonaliteten innenfor koronaløsninger som vil gjøre jobben deres mye enklere med både salg av billetter og ikke minst gjennomføring av selve arrangementet. Derfor utvikles våre systemer også kontinuerlig.

En helt tilpasset salgsprosess

Best på mersalg

Når du skal arrangere et lønnsomt arrangement er det essensielt at mersalget blir vellykket. Med våre løsninger legger vi opp til en skreddersydd kundereise som både promotrerer og gir dere nye muligheter innen mersalg.

Nå ut i alle kanaler

Med Eventim får du Europas største billettpartner på laget. Våre systemer støtter integrasjoner opp mot de viktigste kanalene, inkludert Facebook som gjør det lett å markedsføre og selge billettene via ønskede kanaler.

Ekspertise i verdensklasse

Eventim er Europas største billettleverandør og vi har bistått noen av de største konserter og turneer med billettering, samt arrangementer som OL og VM. Med dette kan du være sikker på at vår ekspertise er i toppskiktet.

Full oversikt

Med våre billettsystemer blir arrangementets statistikk lett oversiktlig, slik at du kan bruke tiden hvor det gjelder. Velkommen til markedets beste billettsystemer.

Kapasitetsoversikt

For konsert-arrangører er det mye å holde styr på når man selger ulike billettyper, og utfordringen for arrangører er ofte det å holde styr på kapasiteten – for eksempel hvor mange billetter kan man selge av de ulike billettene uten å overstige totalkapsiteten. Med våre billettsystemer er det enkelt å holde styr på kapasiteten – da billettsystemene automatisk holder styr på dette for dere. 

Fanticket

En tilleggsmulighet er å ta i bruk Eventims skreddersydde papirbilletter «fanTicket». Dette er billetter i høy papirkvalitet og her er det mulig for arrangøren å designe egne billetter som blir et samleobjekt. Samarbeidspartnere eller sponsorer kan også inkluderes som kan være verdifull logoeksponering for en bedrift.

Flere leveringsmetoder

Vi tilbyr skannbare festival-billetter i alle nødvendige formater. PDF, mobilbilletter som kan lagres i Wallet appen, samt papirbilletter med levering i posten. Det betyr at fans kan velge akkurat den leveringsmetoden som passer deres behov. 

Support i verdensklasse

Hos Eventim får du servicen du trenger. Vi har et stort team klare for å ta alle kundeutfordringer som foregår før, under og etter festivalen. Vi er tilgjengelige på telefon og dere som festivalarrangør 7 dager i uken. 

Disse bruker Eventim?

Hva sier de om oss?