Med oss kan du føle deg trygg hele veien

Med Eventim får dere derfor ikke bare en billetteringsløsning, men en fullverdig billetteringspartner.

Arrangørsupport

Med lang og bred erfaring og lidenskap for liveindustrien, er vårt dedikerte supportteam klare til å jobbe med dere for å sikre å få mest mulig ut av deres billettsalg. Med kontor i Oslo med støtte fra et skandinavisk team er vi aldri langt unna for å hjelpe til med å løse deres behov, eller være en sparringspartner rundt billettering, strategi eller markedsføringsbehov. Skulle dere ha behov for on-site tilstedeværelse under et arrangement, kan vi tilby dette gjennom vårt erfarne on-site team.

Markedsføring

Ingen jobb er for liten og ingen for stor. Enten det er behov for markedsføring av et konkret arrangement i spesifikke medier, eller behov for en fullstendig markedsføringspartner, har dere det dere trenger med Eventim som billetteringspartner. Eventim har et dedikert team med spesialister innen digital markedsføring som brenner for å selge billetter.

Adgangskontroll

I et samarbeid med Eventim på billettering får man også tilgang til et av markedets beste adgangskontroll systemer. Vår løsning kan vise til imponerende referanser som flere sommer- og vinter OL, flere verdensmesterskap i ulike idretter til adgangskontroll for noen av verdens største konserter og festivaler. Adgangskontroll med oss kan gjøres med egne håndskannere og via en smarttelefon app (iOS og Android). Via våre samarbeid med Axess kan vi også tilby både faste og mobile skanningsstasjoner. Vårt dedikerte adgangskontroll team, kan også tilby on-site support om det skulle være behov for det.  

Kundeservice

Med Eventim som billetteringspartner får man tilgang til vår kundeservice som kan ta seg av kundesupport for dere.  Om det er en kunde som har mistet sin billett, har spørsmål om billetter til et arrangement, eller rett og slett noen som ønsker å bestille billetter over telefon, la vår egen kundeservice håndtere dette for dere. Vi kan også levere papirbilletter som sendes i posten om man skulle ønske dette.   

fanSALE

Minsk risikoen med ulovlig svartebørs, falske billetter og fortvilte fans til dine arrangement. Eventim var først ute i Skandinavia med en løsning for videresalg av billetter. fanSALE er en 100% digital løsning hvor alle billetter kjøpt via Eventim kan videreselges enkelt og trygt og selvfølgelig i henhold til svartebørsloven. Ler mer om fanSALE her

Rapportering og analyse

Standard og skreddersydd rapportering samt analyseverktøyet Eventim.analytics. Med oss får man et stort utvalg av rapporterings- og analyseverktøy som dekker de fleste behov. Uansett om det er en enkel rapport, mer avanserte rapporter, «live» rapportering eller behov for å gjøre en dypere analyse, får man tilgang til alt dette med Eventim som billetteringspartner.

Ønsker du å vite mer?

Er du nysgjerrig eller interessert i å vite mer om et billetteringsamarbeid med Eventim? Legg igjen dine kontaktdetaljer under så tar vi kontakt med deg.