Donasjoner med Eventim.Inhouse

Korona viruset har forårsaket store forstyrrelser i kultur / underholdningsindustrien i hele Europa, og har resultert i økonomiske vanskeligheter for mange i kulturlivet. Heldigvis står publikum bak mange av sine favorittkulturinstitusjoner, og vil gjerne vise sin støtte ved å donere penger.

Vårt billettsystem Eventim.Inhouse gjør det enkelt for våre kunder å sette opp donasjoner i deres white-label webshop. Det er mulig å sette opp forskjellige donasjonsbeløp, for eksempel kr. 50, kr. 100, kr. 500 osv. som kan velges i webshopen. Hvis noen ønsker å donere penger, gjøres dette på samme måte som om man kjøper billetter eller produkter online. Man velger hvor mye man har lyst til å donerer og fullfører kjøpet via handlekurven. Etter kjøpet sendes en kvittering via e-post.

Donasjoner til Det Vestnorske Teateret

På oppfordring frå publikum har vi her oppretta ei enkel måte å donere pengar på.

Den siste tida har vore krevjande for alle. For DVT har det styrka og oppmuntra oss at mange i vårt kjære publikum har valt å avstå frå refusjonar og gåvekort for å kunne støtte oss i arbeidet med å halde teateret på beina. Det er til stor hjelp. På bakgrunn av dette ønske frå publikum har vi oppretta ei teneste der du enkelt kan gje oss eit bidrag. Vi ser fram til å kunne invitere inn til gode teateropplevingar att.

Les mer her – Det Vestnorske Teateret

Det Vestnorske Teateret har avlyst eller utsatt alle forestillinger som var planlagt mellom 12. mars og 13. april. Med så mange som ønsker å støtte teateret, har de nå satt opp donasjoner i deres webshop. En meget enkel og brukervennlig løsning via billettsystemet Eventim.Inhouse.

Prøv gjerne løsningen her i deres white-label webshop.

Om du har lyst til å diskutere denne løsningen med oss, ta kontakt!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.