EVENTIM.Light endelig lansert i Norge!

Publisert

Den enkle måten å selge billetter

Ta kontroll og start billettsalg i løpet av få minutter med vårt EVENTIM.Light billettsystem, designet med tanke på den uavhengige arrangøren. Her kan du lage selvdefinerte arrangementer og selge inngangsbilletter, tidsbestemt inngang, nummererte og unummererte sitteplasser. Vår plattform gir deg full kontroll over billett- og salgsprosessen. Opprett, publiser og selg billetter på få minutter.

Systemet er veldig enkelt og selvforklarende. I tillegg får man veldig god og tett oppfølging fra Eventim sitt supportteam.
Som første kunde i Norge, har det til nå gått veldig smertefritt og jeg vil anbefale flere å bruke Eventim.Light

Ranja Thørn – Destinasjon Røros

Billettsalg i sin enkleste form

EVENTIM.Light er et nettbasert selvservice-billettsystem som gir deg mulighet til raskt å selge billetter til et bredt publikum. Light er enkel i bruk og rik på funksjonaliteter, og gir en sømløs kundereise for deg og din billettkjøper. Vår nettbaserte infrastruktur og responsiv design lar deg få tilgang til billettsystemet fra hvilken som helst enhet, hvor som helst. Har du ikke en nettside? Nå har du det! Fordi vår løsning tilbyr vakre, autogenererte nettbutikker. Du kan til og med tilpasse med din egen logo og farger.

Registrer deg gratis i dag og få tilgang til:

  • Opprett arrangementene dine så detaljerte som du vil at de skal være.
  • Opprett flere ulike arrangementer samtidig – raskt og enkelt
  • Din egen nettbutikk med ditt design og mulighet for iFrame-integrasjon
  • Bruk salkart løsningen for nummererte saler
  • Lag kampanjer som en Early Bird-billett eller et “Kjøp 2 betal for 1”-tilbud
  • Still spørsmål i kjøpsprosessen
  • Rask kjøpsprosess for billettkjøpere uten profil
  • Handlevogn – kjøp billetter til flere arrangementer i samme transaksjon.
  • Selg billetter i døren med vår Box Office-modul
  • Gratis adgangskontroll via smarttelefonappen (iOS og Android)

Les mer om funksjonene her

Eventim Support – Din billettpartner

Vi har designet systemet vårt for å være enkelt å bruke, men vi vet at et nytt produkt kan føles litt skummelt! Vårt dedikerte supportteam er klar til å hjelpe når du trenger det, og Eventim’s kundeservice er tilgjengelig for dine kunder. Vi hjelper dem med alt fra billettkjøp, til spørsmål eller tapte billetter. Vår kundeservice er tilgjengelig via telefon, e-post, Facebook og chat.

Utvid din rekkvidde! Publiser dine arrangement på vår primære markedsplass Eventim.no og nå ut til et større publikum. Vår markedsplass har hundretusenvis av besøkende hver måned. Vårt dedikerte kundesenter vil være tilgjengelige for å ta imot telefonbestillinger fra dine kunder.

Les mer om mulighetene her

Prissetting på en enkel måte

Med EVENTIM.Light er det ingen startavgifter eller transaksjonsavgifter. Vi tilbyr fleksible prismodeller basert på dine behov. Med Professional får du det komplette settet med verktøy du trenger for vellykkede arrangementer.

Trenger du enda mer hjelp? Velg Premium for ekstra supporttjenester, inkludert en dedikert Account Manager og digital markedsføring. Vi diskuterer gjerne med deg hvordan vi sammen kan utvikle virksomheten din. Trenger du hjelp til å selge billettene dine? Ikke noe problem, vi tilbyr digitale markedsføringsløsninger for alle typer arrangementer for å hjelpe deg med å nå dine mål. I tillegg til våre tekniske systemer for adgangskontroll som oppfyller høye internasjonale standarder, er vårt adgangskontroll team tilgjengelig og deler gjerne sin brede og internasjonale kunnskap og erfaring slik at du kan føle deg trygg på at ditt arrangement vil bli gjennomført problemfritt.

Les mer om prisingen her

Det blir ikke enklere!

Registrer deg gratis i dag. Hvis du har spørsmål eller ønsker en demo, kan du gjerne kontakte oss!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.
Eventim Norge AS