Eventim Norge fortsetter å vokse og vi ønsker tre nye kollegaer velkommen i teamet!

Publisert

Eventim Norge vokser med kulturlivet i Norge

Kulturlivet i Norge har eksplodert etter Koronaen, og i den sammenheng har også veksten hos Eventim Norge vært svært positiv. Vi vokser, både på kundesiden og dermed også internt. La oss presentere våre 3 nye kollegaer som skal bidra med sin viktige kompetanse innenfor hvert sitt område.

EVENTIM.Inhouse

På kundesupport, som er et viktig fokusområde for Eventim har vi fått inn Ann Helen Øiamo som ny Business Consultant. Hun har kommet til Eventim for å styrke Inhouse-teamet med sin kompetanse fra teaterverdenen:

Ann Helen Øiamo er 44 år, har vært bosatt i Trondheim og ble en del av Eventim i Oslo i sommer. Hun har lang erfaring fra Trøndelag Teater hvor hun har jobbet som salgsmedarbeider i 18 år, og hadde også IT-ansvar i den daglige driften de siste 3 årene. Hun er allerede godt etablert og bidrar sterkt i Inhouse-teamet med sin vide bakgrunn. Erfaringene hun har fra teateret kommer svært godt med i møtet med kundene våre og gir med det Eventim et kunnskapsrikt og profesjonelt ansikt utad.

EVENTIM.Light

Eventim lanserte nylig EVENTIM.Lignt, et nytt “self-service” billettsystem hvor du enkelt kan opprette, publisere og selge billetter på få minutter. Vår nye Sales consultant på dette produktet er Lars Berge, som vil bruke sin kompetanse fra kulturlivet med hovedvekt på salg av EVENTIM.Light.

Lars Berge er 30 år og kommer til Eventim fra en lengre periode som selvstendig næringsdrivende i musikkbransjen, hvor han har jobbet som Dj, artist og musikkprodusent. Lars har også erfaring fra flere år med salg som bl.a teamleder for telemarketing hos Netcom (nå Telia) og Account Manager hos Lets Deal. Lars tar med seg masse erfaring til Eventim fra både salgs- og kultutbransjen. Med Lars sin bakgrunn og brede kunnskaps felt vil han bli en viktig del av EVENTIM.Light’s etablering i Norge.

Marketing

Sist, men ikke minst, på Marketing-siden har vi vært så heldige å fått Pernille Tårnes. Pernille kommer inn som Marketing Specialist med ansvar for å kommunisere ut til dere, alt det spennende som skjer hos oss og våre samarbeidspartnere innen kulturlivet .

Pernille Tårnes er 28 år gammel og har de siste fem årene drevet PR-og kommunikasjonsbyrået KVASS Oslo med hovedfokus på digital marketing, sosiale medier og strategi. Hun er utdannet kulturprosjektleder og har bred erfaring fra musikkbransjen hvor hun har jobbet innenfor de fleste områder; management, label, festival, booking, venues og mer. Nå gleder hun seg til å fortsette å dyrke og formidle kulturglede som Eventim Norges nye Marketing Specialist.

Vi ser frem til å møte 2023 med et styrket team, til å erobre nye markeder og til å fortsette det gode forholdet vi har etablert med våre samarbeidspartnere og kunder!

…..

Ønsker du å vite mer om løsningen eller er ute etter en ny billetteringspartner? Ta gjerne kontakt!

Skrevet av
Tove Lysne
Salgs- og prosjektkoordinator