PSTEREO 2022 – I SALG NÅ VIA EVENTIM!

Midt-Norges råeste og koseligste festival

Pstereo, byfestivalen som flyttet fra Torvet til pittoreske omgivelser på hele Trondheims Marinen, festivalen som kan by på en av de beste atmosfærene i landet, festivalen som siden den første tonen kom strømmende fra PA-anlegget har servert det ypperste av hva pop- og rock-sjangeren både fjern og nær har å by på.

Siden oppstarten i 2007 har festivalen fått en stadig større plass i hjertet til både trøndere og tilstrømmende publikummere, mye på grunn av Pstereos overordnede mål om å alltid tilfredsstille deg som musikkglad festivalgjenger. Dessverre, som mange andre festivaler, måtte Pstereo avlyse festivalen i 2021. Men det er bare å glede seg til august 2022! De har to festivalsommere å ta igjen, og det er også duket for et storartet 15-årsjubileum!

Les mer om Pstereo her

Nytt langsiktig samarbeid med Eventim

Pstereo inngikk et samarbeid med Eventim våren 2021 og skal nå bruke EVENTIM.Inhouse som deres billettsystem. Med INHOUSE er det mulig for dem å selge billetter, produkter, pakker, medlemskap, gavekort m.m. i deres egen white-label webshop. Webshopen har blitt tilpasset til Pstereos designprofil som sikrer en sømløs kundereise fra nettsiden og gjennom hele kjøpsprosessen. Billettkjøperen kan velge flere billetter og/eller produkter, legge dem i handlekurven og betale i samme transaksjon.

Moldejazz lanserer Jazzbutikk med EVENTIM.Inhouse

Pstereos White Label Webshop

Pstereo har inngått et treårig samarbeid med Eventim etter en nøye vurdering av flere leverandører. Valget falt på Eventim fordi det oppleves som et solid system med god funksjonalitet, de har en bra gavekortløsning og fungerer godt for publikum med blant annet VIPPS som betalingsmetode. I tillegg er folka i Eventim en drivendes dyktig og flott gjeng som vi ser fram til å samarbeide med i flere år framover.»

Merete Moem Lo, Daglig Leder Pstereo

Førsteklasses support

Eventim er opptatt av å ikke bare være en leverandør av billettsystemer, men å være en billetteringspartner. Det handler om å være tilgjengelig for våre kunder, levere god support raskt, dele forretningsinnsikt og komme med anbefalinger. Dette sikrer et godt og langsiktig billetteringssamarbeid.

Eventim = Norges beste support? Det sier i alle fall kundene våre!

Vi ønsker Pstereo hjertelig velkommen til Eventim familien og gleder oss veldig til et langt og godt samarbeid! Det har vært en utrolig vanskelig periode for hele bransjen, men vi ser frem til feire 15-årsjubileum i august 2022!

Marcia Titley, Adm. Dir., Eventim Norge

MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022

Trondheims rockehelter DumDum Boys er allerede annonsert som headliner neste sommer! Festivalen er 19. og 20. august 2022. Løp og kjøp!

******

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.