Billettsystem fra Eventim. Nå ditt fulle potensial med oss.

Eventim billettsystemer logo, billettsystem

Hvis du skal arrangere et billettert arrangement så er et billettsystem helt essensielt. Med et dårlig billettsystem, eller i fraværet av et system, så kan det være vanskelig å opprettholde en stødig kontantstrøm for å dekke dine kostnader. Dersom kostnader ikke blir dekket risikerer man å måtte redusere kostnader og aktiviteter, som kan føre til lavere tilfredshet hos publikummere. Dette kan igjen resultere i færre interesserte ved neste arrangement. For å unngå denne negative trenden er det helt essensielt å ha på plass gode løsninger for å drive billettsalg. Med et billettsystem fra Eventim er du dekket.

Ofte er det begrensinger knyttet til hva bestemte billettsystemer kan levere. Med noen systemer blir man ofte fastlåst til vanskelige, trege og dyre løsninger. I tillegg til dette blir man ofte begrenset til kun en eller et par bestemte salgskanaler. Så alt for ofte er dette salgskanaler som ikke er populære eller har en lav grad av legitimitet blant potensielle publikummere.

Med et billettsystem fra Event derimot vil du ikke møte på denne problemstillingen. Vi er svært opptatt av å kunne være en helhetlig partner for arrangører i alle størrelser og nisjer. Dette oppnår vi ved å være fleksible og tilpasningsdyktige så både store og mindre aktører føler at vi kan dekke alle deres behov knyttet til billettering. Dette har vi klart og oppnå, og pr i dag så har vi partnere i alle størrelsesordener, fra Melodi Grand Prix og olympiske leker til lokale kor.

Eventim sitt dyktige team ute i felten, online billettsystem med Eventim, norges beste online billettsystem, selge billetter på nett, billettsystem
Vårt dyktige og serviceinnstilte ansatte står klare for å hjelpe deg.

Skalerbare billettsystem

For å kunne være en relevant, konkurransedyktig og ledende billettersleverandør så har vi lagt mye tid, ressurser og krefter i våre billettsystemer. Det er tross alt billettsystemet som fasiliterer salg av billetter. Vi har i den sammenheng svært teknisk sofistikerte servere med enorm kapasitet.

Hvert år formidles det 250 millioner billetter til mer enn 200’000 arrangementer gjennom våre systemer. Dette viser hvor kraftige våre servere er. Vi tar ingen snarveier når det kommer til våre billettsystemer. Det er dette som har gjort at vi er Europas ledende billettleverandør i markedet. Vi har kontorer spredt rundt om i hele kontinentet. Fra Spania i sør, til Norge i nord, og fra Storbritannia i vest til Russland i øst.

Gjennom våre europeiske avdelinger og nettverk har vi betydelig kompetanse og kunnskap. Dette gjør at vi er raske til å inkorporere ny og sikker teknologi, og løsninger for å kunne tilby våre samarbeidspartnere enda bedre billettsystemer. Vår europeiske tilstedeværelse kan også brukes for å hjelpe våre samarbeidspartnere i Norge til å treffe potensielle billettkjøpere utenfor Norges grenser. Vi kan også gjennom våre skandinaviske avdelinger tilby billettsalg på både norske, svenske og danske digitale salgskanaler.

Se også vårt innlegg om våre billettsystemer

Billettsystem med mange salgskanaler

Billettkjøpere er forskjellige. Selv om de aller fleste nordmenn er på nett og har smarttelefoner er det mange som ønsker å kjøpe billetter gjennom alternative salgskanaler. Dette tar vi så klart høyde for, og våre billettsystemer åpner for salg av billetter gjennom mange forskjellige salgskanaler.

Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss, selg billetter på nett, selge billetter på nett, billettsystem
Med våre billettsystemer kan du selge billetter på vår digitale salgskanal eventim.no

Ikke bare åpner våre billettsystemer opp for salg gjennom mange salgskanaler. Vi har også gode løsninger på plass så du kan integrere våre billettsystemer opp mot dine eksisterende eller planlagte løsninger. I praksis vil det si at dine publikummere kan kjøpe billetter gjennom din nettside eller Facebook side. Videre så kan du så klart selge billettere med våre billettsystemer i døren, eller på deres egne fysiske utsalgssteder.

I tillegg til å fasilitere for gode integrasjonsmuligheter så har vi også mange flotte etablerte salgskanaler. Vår primære salgskanal eventim.no har hele 90’000 unike besøkende hver måned. Dette utgjør mange potensielle publikummere til ditt arrangement. Dersom ditt publikum ønsker å kjøpe billetter via telefonen, kan de ringe til vårt kundeservice. Gruppebestillinger er også mulig via telefonen, med muligheter for fakturering ved større bestillinger.


God service handler også om tilgjengelighet, og derfor har vi lagt opp til at billettkjøpere kan nå oss på forskjellige måter – via telefon, epost, Facebook eller chat.

Se også vårt innlegg om: Start ditt billettsalg med Eventim

Stabilitet, trygghet og høy ytelse

Stabilitet og oppetid er svært viktig for et billettsystem, noe som våre billettsystemer soleklart imøtekommer. Våre billettsystemer kan håndtere 3’000 unike forespørsler per sekund. Det utgjør hele 180’000 forespørsler per minutt. 

Vår infrastruktur sjekkes kontinuerlig av både arbeidere internt i Eventim, og av et tredjepartsfirma. Hvert sekund kontrolleres over 6000 komponenter for å blant annet sikre riktig kjøling. Dette gjør at du kan stole på at våre billettsystemer er oppe og klare til å håndtere ditt billettsalg.

Dersom det usannsynliget scenarioet, at serverene opplever overbelastning, inntreffer så har vi på plass god venteromsteknologi som skal forhindre overbelastning. Eventim styrer trafikken som overskrider kapasiteten og unngår å miste kjøp på grunn av forlatelse. Eventims løsning muliggjør en jevn gjennomføring av transaksjoner, sikrer en god brukeropplevelse, hindrer nedetid og bidrar til å maksimere inntekter ved å utnytte enorme trafikkvolumer.

Sikkerhet og adgangskontroll

For å forhindre falsifisering av billetter har vi på plass gode og utprøvde sikkerhetsmekanismer som vi vet fungerer. Våre billettsystemer inkluderer QR, Barcodes og/ eller unike kombinasjoner av tall på individuelle billetter. Skanning er tilgjengelig med WiFi-skanning og en smarttelefon-app (iOS og Android) som kan brukes i døren for å autentifisere billetter. Ettersom at hver billett har en unik identitet, er det lett å sjekke billettens autentisitet. Vår adgangskontroll er fullt skalerbart, og er prøvd ut med stor suksess for både store og små arrangementer.

Markedsføring med Eventim

Uansett om du har verdens beste arrangement, hjelper det lite hvis ingen vet om den. Denne problemstillingen ønsker vi å hjelpe våre samarbeidspartnere å overkomme. Vi har god erfaring med markedsføring av diverse arrangement gjennom vår egen plattform eventim.no. Vi har også kompetanse og erfaring innenfor søkemotoroptimalisering, SEM og targeting annonsering gjennom Google ads og i sosiale medier.

Dersom du lurer på noe angående vår markedsføring eller våre billettsystemer, ta gjerne kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.