Cirkus Arnardo 75 år!

Publisert

I 2024 fyller Cirkus Arnardo 75 år, og dette feirer de med et spektakulært jubileumsshow!

Cirkus Arnardo er et cirkus i særklasse, og har underholdt den norske befolkningen igjennom flere generasjoner. Cirkuset er i dag en velkjent norsk merkevare, med Are Arnardo ved roret. Han er tredje generasjon av Cirkusdirektører som i 2019 tok over etter sin far Arild, som selv tok over etter sin far og opphavsmannen Arne Arnardo i 1987. Are leder nå cirkuset videre med stort fokus på underholdningsverdi, kvalitet og ikke minst med et høyt kvalitetskrav til dyrevelferden for alle dyrene.

Cirkusdirektør Are Arnardo

Les mer om dyrene her

ss

Fra drøm til sirkusmanesjen

Arne Otto Lorang Andersen drømte allerede fra barnsben av om å skape en scene. Den skulle være rund og han skulle ha publikum i sirkel rundt seg. Arne Otto elsket å opptre, og fra han var 6 år gammel underholdt han med dukketeater hjemme i gata. I 1926 besøkte Cirkus Empress Halden, og Arne Otto som da var 14 år fikk jobb som stallgutt. Ung som han var fulgte han drømmen sin og rømte hjemmefra med cirkuset. Bestemt på å gjennomføre denne drømmen, fikk han etter hvert også selv opptre i manesjen. Han tok navnet Arne Arnardo, var svært ambisiøs og ble både en anerkjent tryllekunstner og etter hvert også slangemenneske og en storslått balansekunstner.

Drømmen om å skape sitt eget Norske Cirkus i særklasse førte til at han i 1947 kjøpte seg et cirkustelt og startet jobben med å forme cirkuset. Våren 1949 kunne han endelig invitere til sitt eget Cirkus, Cirkus Arnardo!

Les mer om Cirkus Arnardo her

aa

Cirkus Arnardo og Eventim.Light

Sirkuset besøker hvert år en rekke norske byer hvor de underholder store og små med sine spektakulære cirkusshow. Cirkus Arnardo bruker Eventim.Light til å selge billetter, som er Eventim Norge sitt enkle, selvbetjente og svært brukervennlige billettsystem. Siden lanseringen i 2022 har stadig utvikling og nye løsninger ført til at dette billettsystemet er blitt flere og flere arrangørers sitt førstevalg. Siden Cirkus Arnardo tok i bruk Eventim.Light har mer enn 150.000 billetter blitt revet bort til de utallige forestillingene, som gjør Cirkus Arnardo til den største kunden på billettsystemet i Skandinavia.

Les mer om Eventim.Light

Cirkusdirektør Are Arnardo er svært fornøyd med Eventim.Light. Med de smidige løsningene har han selv fra en oversiktlig og innholdsrik plattform utfoldet seg og designet en iøyenfallende og svært brukervennlig online shop. Ved å bruke iFrame løsningen, er kjøpsprosessen integrert på Cirkus Arnardo sin hjemmeside, hvor billettkjøpere kan enkelt finne frem til spillesteder og billetter for aktuelle dager.


Mens Eventim.Light er et rent selvbetjent billettsystem, er Eventim support tilgjengelig 7 dager i uken dersom Are Arnardo har behov. Og hvis billettkjøpere trenger hjelp eller ønsker å bestille billetter via telefon, kan de kontakte Eventim’s kundeservice mandag til fredag via e-post eller telefon. Are Arnardo er selv svært fornøyd med Eventim og Eventim.Light.

Are Arnardo
“I en verden av sirkusmagi og spenning, er Eventim vår pålitelige partner som sørger for en smidig billettreise. Med Eventim Light i bakgrunnen, kan vi fokusere på å skape uforglemmelige opplevelser for vårt publikum. Takk til Eventim for støtten og for at de gjør det mulig for oss å bringe glede til barn og familier over hele landet.»

aa

Vi i Eventim gratulerer!

Året 2024 vil være preget av 75-års jubileet og feires med Jubileumsshowet som er en hyllest til Cirkus Arnardos lange og stolte historie, men også en feiring av moderne sirkuskunst. Vi gratulerer Cirkus Arnardo med jubileet, og ønsker lykke til med alle forestillingene, samt god tur videre på våre norske veier 🙂

*****

Ønsker du å komme i gang med billettsalget ditt, utforske muligheter med ny leverandør, eller rett og slett kun har noen spørsmål du ønsker svar på, hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med oss så kommer vi raskt tilbake til deg.

Skrevet av:
Tove Lysne